Οι απαντήσεις στα ερωτήματα έχουν κριτήρια τη σαφήνεια και τη λιτότητα. Αν κάποιος θέλει βιβλιογραφία και παραπομπές, μπορεί να το ζητήσει και θα εξυπηρετηθεί. Αν κάποιος θέλει διάλογο, μπορεί να τον ζητήσει και θα τον έχει.

Τι άλλο μπορώ να κάνω, ώστε να σταματήσω να έχω τα συμπτώματα;

Λάμπρος: Γιατρέ, θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Κατόπιν μιας εξέτασης, καλλιέργεια για Gonnoria, άρχισα να έχω υγρά (ενώ δεν είχα ποτέ) και ένα λευκό υγρό. Έχω κάνει καλλιέργεια ούρων, γενική ούρων, καλλιέργεια σπέρματος, καλλιέργεια για Gonnoria και όλες οι εξετάσεις είναι «καθαρές». Οι καλλιέργειες «στείρες» και οι τιμές της γενικής ούρων απολύτως φυσιολογικές. Ουρολόγος μού σύστησε να πάρω αντιφλεγμονώδη χάπια για τυχόν φλεγμονή, διότι η γιατρός που έκανα τη πρώτη καλλιέργεια με πόνεσε αρκετά με τη μέθοδο της περισυλλογής υγρού από την ουρήθρα με το «στυλό». Τι άλλο μπορώ να κάνω, ώστε να σταματήσω να έχω τα συμπτώματα λευκού υγρού; Πόσο επικίνδυνο είναι να έχω σεξουαλικές επαφές; Σας ευχαριστώ θερμά εκ των προτέρων.

Αγαπητέ,

Δυστυχώς, η μέθοδος καλλιέργειας με λήψη προστατικού υγρού με στυλό είναι και η ορθότερη. Το γεγονός ότι δεν έχετε Gonnoria δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει μια άλλη φλεγμονή κάπου στις εκφορητικές οδούς του σπέρματος. Τα αντιφλεγμονώδη μπορεί να είναι μια λύση, αν και η καλύτερη θα ήταν να επισκεφθείτε ένα εξειδικευμένο ανδρολογικό κέντρο για τη συνολική αντιμετώπιση του προβλήματος.

Σας ευχαριστούμε για την επικοινωνία.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης