Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Απόστολος Χρήστου στον τελικό των 100μ. ύπτιο, κατά την 1η ημέρα του φημισμένου διεθνούς μίτινγκ κολύμβησης «Σέτε Κόλι», στη Ρώμη.

Ο Έλληνας πρωταθλητής τερμάτισε σε 52.99 και κατέλαβε τη δεύτερη θέση, χάνοντας για λίγο την πρωτιά από τον Ιταλό πρωταθλητή κόσμου και Ευρώπης και κάτοχο του παγκοσμίου ρεκόρ, Τόμας Τσέκον, ο οποίος επικράτησε με 52.86.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κολυμβητής του Παναγιώτη Βελέντζα πέτυχε έναν πολύ γρήγορο χρόνο για την εποχή και έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, περίπου ένα μήνα πριν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Φουκουόκα.

Η Άννα Ντουντουνάκη δεν κατάφερε να βελτιωθεί σε σχέση με τον πρωινό προκριματικό των 50μ. πεταλούδα και με 26.60 περιορίστηκε στη δέκατη θέση.

Στον «μικρό» τελικό, η Γεωργία Δαμασιώτη τερμάτισε τρίτη με 26.75, βελτιώνοντας έτι περισσότερο το ατομικό ρεκόρ (26.77) που είχε πετύχει το πρωί. Τέλος, ο Στέργιος Μπίλας ισοφάρισε το ατομικό του ρεκόρ στα 50μ. ελεύθερο με 22.44 και κατέλαβε την τέταρτη θέση στον «μικρό» τελικό και τη 14η στο σύνολο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης