Πάλη: Στα προημιτελικά σταμάτησε η Πρεβολαράκη

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2020, 21:48
Πάλη: Στα προημιτελικά σταμάτησε η Πρεβολαράκη

Ένα στιγμιαίο λάθος στέρησε στη Μαρία Πρεβολαράκη την ευκαιρία να διεκδικήσει ακόμα ένα μετάλλιο σε μία μεγάλη διοργάνωση. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια αγωνίστηκε στα 53κ. της γυναικείας Πάλης στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα τη Ρώμης και έμεινε στα προημιτελικά.

Η Πρεβολαράκη ξεκίνησε την προσπάθειά της από τη φάση των «16» όπου έκαμψε με ιδιαίτερη άνεση την αντίσταση της Πονομαρίοβα (Λιθουανία) με τεχνική υπεροχή.

Στα προημιτελικά αντιμετώπισε την Κράβτσικ από την Πολωνία. Παρά το γεγονός ότι 19″ πριν το τέλος του αγώνα ήταν μπροστά στο σκορ με 3-2 τελικά ηττήθηκε με 6-3 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια.

Την Παρασκευή (14/2) στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα θα αγωνιστεί ο Γιάννης Μαρτίδης στα 57κ. που θα αντιμετωπίσει στον προκριματικό γύρο τον Ατλί (Τουρκία). Στα 65κ. ο Φώτης Παπαδάκης θα παλέψει με τον Ουκρανό Αρουσανιάν στον προκριματικό γύρο. Στα 79κ. ο Αλέξανδρος Τσαντικίδης στη φάση των «16» θα αγωνιστεί απέναντι στον Λευκορώσο Καντζιμαχαμεντάου και τέλος στα 97κ. ο Χρήστος Πετρίδης θα αγωνιστεί στους «16» απέναντι στον Πανκόρμπο.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2020, 21:52