O Εμμανουήλ Καραλής ξεπέρασε τον τραυματισμό του και πλέον επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, κάτι που του επιτρέπει να καταστρώνει τα σχέδια για τους μελλοντικούς αγώνες του.

Η πανδημία του κορωνοϊού επέτρεψε στον 21χρονο άλτη να βρει τον απαραίτητο χρόνο για την επιστροφή του στους αγώνες και πλέον μετά τη λήξη και της καραντίνας έχει μπει στο βασικό πρόγραμμα της προετοιμασίας του στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Σταδίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έχουμε ξεκινήσει σιγά-σιγά τις προπονήσεις. Όλα πάνε πολύ καλά, αφού μετά από πέντε μήνες επέστρεψα χωρίς προβλήματα τραυματισμών. Δειλά-δειλά κάνω και τα πρώτα μου εισαγωγικά άλματα με μικρή φορά», είπε ο νεαρός αθλητής, που μετά το τέλος της χειμερινής περιόδου ξεκίνησε να γυμνάζεται με προπονητή τον Παναγιώτη Συμεωνίδη.

«Για την ώρα δεν υπάρχει αγωνιστικό πλάνο, καθώς βρίσκουμε τα βήματά μας και προχωράμε σταδιακά. Πέρα από τον τραυματισμό, αλλά και την αδράνεια της καραντίνας, έχω και νέο προπονητή, με τον οποίο βρίσκουμε κάθε μέρα τα κουμπιά μας.

Η περίοδος είναι μεταβατική, ωστόσο αν είμαι καλά θα κατέβω στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Σε κάθε περίπτωση δεν βιαζόμαστε καθόλου», πρόσθεσε ο Καραλής, ο οποίος έχει ατομικό ρεκόρ 5.80μ στον κλειστό και 5.71μ στον ανοιχτό και το 2021 θα διεκδικήσει τη διάκριση στις κορυφαίες διοργανώσεις:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο στόχος είναι να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση τον χειμώνα, όπου υπάρχουν δύο διοργανώσεις κι έπειτα στους Ολυμπιακούς Αγώνες», κατέληξε ο νεαρός άλτης.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης