Παίζοντας με νευρικότητα, που είχε ως αποτέλεσμα πολλά αβίαστα λάθη, η Αρίνα Σαμπαλένκα, έμεινε εκτός ημιτελικών στο διεθνές τουρνουά που διεξάγεται στο Μαϊάμι, καθώς ηττήθηκε με 6-4, 6-4 από την Ρουμάνα, Σοράνα Κιρστέα (Νο 74 στον κόσμο).

Η Λευκορωσίδα τενίστρια, η οποία βρίσκεται στο Νο 2 της παγκόσμιας κατάταξης, δεν κατάφερε να επιβάλει τον ρυθμό της απέναντι στην 32χρονη πρωταθλήτρια της Ρουμανίας, η οποία λίγο μετά το τέλος του αγώνα, δήλωσε εμφανώς ικανοποιημένη:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν βρίσκω λόγια. Περίμενα έναν πολύ δύσκολο αγώνα. Είμαι πολύ ευχαριστημένη με την απόδοσή μου και είναι λίγο… απροσδόκητο για να είμαι ειλικρινής».

Η ήττα της Σαμπαλένκα, «ανοίγει τον δρόμο» στην Ελενα Ριμπάκινα (Νο 7) για το «Sunshine Double», μετά την επικράτηση της στο «Indian Wells», κάτι που έχουν καταφέρει, την ίδια χρονιά στο παρελθόν, μόνο η Στέφι Γκραφ (δις), η Κιμ Κλάϊστερς, η Βικτόρια Αζαρένκα και η Ίγκα Σβιάτεκ.

Παράλληλα, ο Γιανίκ Σίνερ (Νο 11 στον κόσμο), προκρίθηκε με χαρακτηριστική άνεση στον ημιτελικό, καθώς επικράτησε με 6-3, 6-1 του Φινλανδού, Εμίλ Ρουουσουβουόρι (Νο 54). Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο 21χρονος Ιταλός, δεν έχει χάσει σετ στην διοργάνωση, ενώ μετά το τέλος της αναμέτρησης, τόνισε: «Μετά την βροχή, οι συνθήκες ήταν διαφορετικές και νομίζω ότι προσαρμόσθηκα καλά. Κέρδισα τους σημαντικούς πόντους και είμαι ευχαριστημένος από το επίπεδό μου σήμερα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης