«Φωτιές» άναψε σχόλιο του Στέφανου Τσιτσιπά στο Twitter.

Συγκεκριμένα, η ανάρτηση του Έλληνα πρωταθλητή αναφέρει πως «ο μισθός σου είναι η δωροδοκία που σου δίνουν για να ξεχάσεις τις φιλοδοξίες σου», με τους χρήστες του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου να αντιδρούν, ασκώντας δριμεία κριτική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα σχόλια για τη δική του δουλειά και τον μισθό του άρχισαν να δίνουν και να παίρνουν…

«Οι διάσημοι δεν θα έπρεπε να δίνουν συμβουλές στους καθημερινούς ανθρώπους. Είστε τόσο αποκομμένοι από την πραγματικότητα του τι περνάμε σε καθημερινή βάση. Πιστεύεις ότι όλοι έχουν την πολυτέλεια να φύγουν από μια δουλειά που δεν τους αρέσει; Αυτή είναι η πραγματικότητά μας», αναφέρει χρήστης στο Twitter.

«Ωστόσο, χρειάζομαι τον μισθό μου για να πληρώσω νοίκι και να φάω».

«Πολύ εύστοχο να έρχεται (το σχόλιο) από έναν 23χρονο που πιθανότατα ποτέ δεν χρειάστηκε να δουλέψει 8-5 (πενθήμερο, οκτάωρο) για να ταΐσει τον εαυτό του».

«Θα σου απαντήσω στα ισπανικά, αλλά ο μισθός παύει να είναι μισθός από τη στιγμή που κάνεις ό,τι σου αρέσει… Ίσως δεν κατάλαβες το συγκεκριμένο μήνυμα!»

Οι κριτικές συνέχισαν με σχόλια όπως «ο μισθός μας είναι αυτός που πληρώνει τα σκ@@ που πουλούν οι χορηγοί σου» και «αυτά τα σχόλια πάντα έρχονται από τα στόματα εκατομμυριούχων/δισεκατομμυριούχων».

«Απλώς να είσαι ευγνώμων που είσαι σήμερα στην κορυφή. Αν ήσουν μισθωτός σαν και εμάς, δεν θα το έλεγες αυτό. Να είσαι ευγνώμων για το τένις που σου έφερε η ζωή σε τόσο μικρή ηλικία».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης