Εύκολο έργο αναμένεται να έχει ο Ολυμπιακός στην 8η αγωνιστική του Champions League υδατοσφαίρισης, καθώς αντιμετωπίζει απόψε (20.30 ώρα Ελλάδας) στη Νίκαια της Γαλλίας την ουραγό του Α΄ ομίλου, Ολιμπίκ Νις, που μετρά έως τώρα επτά ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια.
Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ήδη εξασφαλίσει το εισιτήριο για το final-6 της Βουδαπέστης και πλέον διεκδικούν την πρώτη θέση του ομίλου και την απευθείας πρόκριση για τα ημιτελικά, η οποία θα κριθεί στις 5 Απριλίου, στο ντέρμπι κορυφής με τη Σόλνοκι στον Πειραιά.
Σημειώνεται ότι στην αντίστοιχη αναμέτρηση του πρώτου γύρου, ο Ολυμπιακός συνέτριψε την Ολιμπίκ Νις 15-2, στο μεγαλύτερο σε έκταση σκορ που έχει σημειωθεί στην εφετινή διοργάνωση.
Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής:
Α΄ Όμιλος
Σόλνοκι (Ουγγαρία)-Μπρέσια (Ιταλία) 22/3
Ορβοσι (Ουγγαρία)-Σπαντάου (Γερμανία) 22/3
Ολιμπίκ Νις (Γαλλία)-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 22/3
Βαθμολογία (Σε 7 αγώνες)
Σόλνοκι 19
Ολυμπιακός 19
Μπρέσια 11
Ορβοσι 8
Σπαντάου 3
Ολιμπίκ Νις 0
Β΄ Όμιλος
Παρτιζάν Βελ. (Σερβία)-Ανόβερο (Γερμανία) 22/3
Γιουγκ Ντουμπρόβνικ (Κροατία)-Μπαρτσελονέτα (Ισπανία) 22/3
Προ Ρέκο (Ιταλία)-Έγκερ (Ουγγαρία) 22/3
Βαθμολογία (Σε 7 αγώνες)
Προ Ρέκο 21
Γιουγκ Ντουμπρ. 14
Έγκερ 12
Μπαρτσελονέτα 8
Ανόβερο 3
Παρτιζάν Βελ. 1
Από τον Α΄ όμιλο προκρίνονται στο final-6 δύο ομάδες, συν την οικοδέσποινα της τελικής φάσης Τσόλνοκι. Από τον Β΄ όμιλο προκρίνονται τρεις ομάδες.

