Μετά την ιδιαίτερα επιτυχημένη 1η αγωνιστική του επαγγελματικού πρωταθλήματος του μποξ, ορίστηκε για τις 28 Μαρτίου η 2η αγωνιστική.

Οι εκπρόσωποι του ΣΕΠ δήλωσαν την ικανοποίησή τους για την πρώτη αγωνιστική ,από πλευράς ανταπόκρισης του κόσμου αλλά και συμμετοχής και απόδοσης των πυγμάχων.

Η 2η αγωνιστική περιλαμβάνει στην κάρτα αγώνων διαφορετικά και πολύ ενδιαφέροντα ονόματα τα οποία θα ανακοινωθούν εντός των ημερών.

Το εισιτήριο θα παραμείνει στα 5 ευρώ, για να μπορούν όλοι οι θεατές να παρακολουθούν υπέροχο θέαμα με πολύ χαμηλό κόστος εισιτηρίου.

Να σημειωθεί ότι οι εκπρόσωποι του ΣΕΠ έχουν ήδη αποστείλει στην EBU και στο boxrec τα αποτελέσματα των αγώνων. Είναι θέμα των επόμενων ημερών πλέον να αναρτηθούν τα ονόματα των Ελλήνων επαγγελματιών πυγμάχων στο boxrec.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης