Ως παραπάνω σκαλοπάτι στην καριέρα του χαρακτήρισε τη μετεγγραφή του στον Άρη ο Χρήστος Αραβίδης, με δηλώσεις του από τη Ιταλία όπου και προετοιμάζεται η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

«Ελπίζω να μην ξανακάτσω στον πάγκο, ζήλεψα που δεν ήμουν μέλος αυτής της γιορτής, στην «πρώτη. Ανυπομονώ να αγωνιστώ στο πρώτο παιχνίδι γιατί το γήπεδο θα είναι γεμάτο. Ανέβηκα σκαλοπάτι, αυτό ήθελα, το πέτυχα και ελπίζω να πάω ψηλότερα με την ομάδα του Άρη», δήλωσε αρχικά ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής των «κίτρινων», ο οποίος στη συνέχεια έκανε ένα σχόλιο για την πορεία της προετοιμασίας του Άρη:

«Ξεκινήσαμε το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας που είναι αρκετά βασικό. Δουλεύουμε αρκετά καλά, η σκληρή δουλειά συνεχίζεται και έχουμε δρόμο ακόμα. Είναι ικανοποιητικός ο ανταγωνισμός, με τιμάει που βρίσκομαι με τόσους πολλούς και μεγάλους παίκτες. Εγώ θέλω να δουλέψω παραπάνω για να μπορέσω να δείξω τι μπορώ να κάνω, να δικαιώσω αυτούς που με έφεραν. Ξέρω το μέγεθος της ομάδας, είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την επιλογή μου, από το κλίμα που είναι αρκετά οικογενειακό».

Καταλήγοντας ο πρώην μεσοεπιθετικός του Πανιωνίου μίλησε για τον εαυτό του και για τη θέση που προτιμάει να αγωνίζεται: «Ο προπονητής ξέρει τι μπορεί να κάνει ο καθένας, μπορώ να παίξω αριστερά και δεξιά. Είναι απόφαση του προπονητή αν και πώς θα βοηθήσω την ομάδα. Εμένα μου αρέσει να παίζω στα πλάγια, να δίνω την μπάλα για να σκοράρουν οι άλλοι. Μου αρέσει να σκοράρω κι εγώ. Χαίρομαι που έχουν μία καλή γνώμη για μένα, κοιτάω το μέλλον για να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης