Επιτακτικής σημασίας είναι η νίκη στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής απέναντι στα Τρίκαλα, κόντρα στον Άρη. Αυτό επεσήμανε με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδα των «κίτρινων» της Θεσσαλονίκης ο Νίκος Αργυρόπουλος.

«Παίξαμε σε γενικές γραμμές αρκετά καλά, αν και δεν πιάσαμε βέβαια το μέγιστο της απόδοσης μας. Ήταν μια ήττα που ήρθε καθαρά στις λεπτομέρειες. Αν είχαμε πάρει μια-δυο σωστές αποφάσεις στο παιχνίδι μας, τότε τα πράγματα πιστεύω θα ήταν διαφορετικά. Ο Πανιώνιος είναι καλή και σοβαρή ομάδα, αλλά νομίζω ότι όταν θα τους συναντήσουμε στην πρώτη φάση των πλέι οφ, η πρόκριση θα περάσει από τα χέρια μας. Αν είμαστε σοβαροί και παίξουμε όπως στους τελευταίους αγώνες, τότε θα έχουμε τον πρώτο λόγο. Δεν εφησυχάζουμε, δεν θεωρούμε την ομάδα μας φαβορί, ούτε χάνουμε την συγκέντρωση μας. Όλοι θυμόμαστε το περσινό μάθημα και δεν είμαστε διατεθειμένοι να το επαναλάβουμε, γιατί το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού».

Ο Άρης έφτασε κοντά στη νίκη στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, αλλά δεν τα κατάφερε στις λεπτομέρειες. «Δεν μας πτοεί τίποτα. Βλέπουμε μπροστά και στο μυαλό μας τώρα είναι μόνο τα Τρίκαλα. Ο προσεχής μας αντίπαλος παίζει για την παραμονή, αλλά εμείς είμαστε ο ΑΡΗΣ και σκοπεύουμε να δείξουμε στο παρκέ το 100% των δυνατοτήτων μας για να πάρουμε μια νίκη που θα λειτουργήσει ευεργετικά για την ψυχολογία μας, αλλά και τους φιλάθλους μας».

«Δεν λησμονούμε ότι ένα τεράστιο κομμάτι για την επίτευξη της τρίτης θέσης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ανήκει στον κόσμο μας. Αν δεν ήταν αυτοί, ίσως και να μην τα είχαμε καταφέρει. Τώρα όμως αρχίζουν όλα. Πρέπει τόσο εμείς στην ομάδα, όσο και οι φίλαθλοι μας να είμαστε στις επάλξεις. Έρχονται τα σημαντικά παιχνίδια και η τρίτη θέση στην κανονική περίοδο δεν θα έχει καμία απολύτως σημασία, αν δεν καταφέρουμε αυτό που θέλουμε στο τέλος. Και αυτό που θέλουμε είναι να προχωρήσουμε μέχρι το τέλος των πλέι οφ, ώστε να βγούμε στην Ευρωλίγκα. Για να το πετύχουμε όμως αυτό θέλουμε τον κόσμο να είναι δίπλα μας».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης