Το πρώτο Βίκος Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης ΑμεΑ πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Κολυμβητήριο του Ο.Α.Κ.Α. το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Μαΐου 2023, στο πλαίσιο της συνεργασίας της εταιρείας Βίκος με την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες (ΕΑΟΜ-ΑμεΑ).

Για δύο ημέρες, μεγάλα ονόματα του αθλητισμού αλλά και νέοι συμμετέχοντες, αγωνίστηκαν σε 14 ατομικές κατηγορίες και σκυταλοδρομίες, σε όλα τα στυλ κολύμβησης και τη μεικτή ατομική-ομαδική, καταφέρνοντας να πετύχουν σημαντικά πανελλήνια ρεκόρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εταιρεία Βίκος, με κεντρικό μήνυμα τη φράση «Δύναμή σου, το όνειρο. Κι η θέληση, Ροή σου» στηρίζει τις προσπάθειες της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, ακολουθώντας το ταξίδι τεσσάρων αθλητών στους Θερινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024»: του Γεράσιμου Λιγνού, αθλητή τριάθλου, του Γρηγόρη Σουβατζόγλου, guide τριάθλου, και των Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη και Έφης Γκουλή, αθλητών κολύμβησης.

Εκπρόσωποι από τον κόσμο του αθλητισμού, την πολιτεία αλλά και την Ομοσπονδία έδωσαν το παρών σε μία πραγματική γιορτή για την Κολύμβηση. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Βίκος Α.Ε. ενισχύει πάντα δράσεις αθλητικού και κοινωνικού χαρακτήρα. παίρνοντας ενεργά θέση στο κοινωνικό γίγνεσθαι. Όλες οι δράσεις εταιρικής υπευθυνότητας παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα water.gr, στην οποία μπορείτε να δείτε το συνολικό περιβαλλοντικό και κοινωνικό αποτύπωμα της εταιρείας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης