Συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς ο πόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ του Πανουργιά Παπαϊωάννου και του Αλέξη Κούγια. Ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας απάντησε με τον δικό του καυστικό τρόπο στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Υπενθυμίζεται πως ο Αλέξης Κούγιας επιτέθηκε με σφοδρότητα στον Πανουργιά Παπαϊωάννου. Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ εξαπέλυσε ύβρεις εναντίον του ομολόγου του στη Λαμία με αφορμή τη δήλωση του τελευταίου για όσα υποστήριξε ο πρώτος για τον αγώνα με τον Πανιώνιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου σημειώνει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή του: «Το “κωλόβλαχε”… πάντως να ξέρεις το προτιμώ από το “τακουνάκιας”, “μοντελοπνίχτης”, “Σουζάνα”, “Φλωρέτα”, “Μπουλού” κλπ…».

Αναλυτικά η δήλωση του Πανουργιά Παπαϊωάννου:

«Ο αγαπημένος μας Πρόεδρος όλων των ομάδων είναι για άλλη μια φορά σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αλέξη ηρέμησε λίγο…

Κάθε χρόνο γίνεσαι και χειρότερος. Έχεις αλλάξει ομάδες σαν τα πουκάμισα και το χειρότερο είναι ότι απ’ όπου πέρασες δεν θέλουν να ακούνε ούτε το όνομά σου…Αυτή την προίκα άφησες στο ελληνικό ποδόσφαιρο…

Ξέρουμε και από την περίοδο που πέρασες και από τη Λαμία σαν Πρόεδρος, την διέλυσες μέσα σε 3 μήνες και την άφησες στη μέση της περιόδου με 5 παίκτες, εξού και η αγάπη σου γι’ αυτήν.

Όσον αφορά σ’ εμένα και στο εάν έχω βάλει λεφτά στη ΜΟΝΑΔΙΚΗ ομάδα που έχω ασχοληθεί, πιστεύω ότι αυτά που εγώ έχω βάλει, εσύ δεν θα τα βάλεις ούτε σε 12 ζωές απ’ όσες ομάδες και να περάσεις, περαστικός…

Επειδή αυτοαποκαλείσαι ο καλύτερος Έλληνας δικηγόρος με 7-8 εκατομμύρια δίκες… θα σου είναι εύκολο να τα πεις αυτά και να σε απολαύσουνε όλοι και στη δίκη μας…

ΥΓ: Το “κωλόβλαχε”… πάντως να ξέρεις το προτιμώ από το “τακουνάκιας”, “μοντελοπνίχτης”, “Σουζάνα”, “Φλωρέτα”, “Μπουλού” κλπ…».

Διαβάστε επίσης: Παπαιωάννου: «Αν φταίω, ας πάω και φυλακή. Αν φταίει ο προπονητής να του πάρουν το πτυχίο»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης