Ο Στέφανος Τσιτσιπάς καλείται να βάλει φρένο στον ασταμάτητο Νόβακ Τζόκοβιτς και να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό του Paris Masters.

Ο 35χρονος Σέρβος μετράει 19 συνεχόμενες νίκες στο tour έχοντας κατακτήσει τίτλους σε Wimbledon, Τελ Αβίβ και Αστάνα, ενώ μετράει και 12 σερί νίκες στο Μπερσί, από όπου έφυγε πέρυσι νικητής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο φοβερός και τρομερός Νόλε έχασε φέτος δύο Grand Slam και τέσσερα Masters (λόγω της επιλογής του να μην εμβολιαστεί κατά του covid) και παρόλα αυτά είναι στο Νο.8 του Race! Μόνο αυτός θα μπορούσε να καταφέρει κάτι τέτοιο…

Εκτός των άλλων, γενικώς δεν φαίνεται να έχει πρόβλημα όταν τίθεται αντιμέτωπος με τον Τσιτσιπά: προηγείται στο head to head με 8-2, έχοντας πετύχει επτά συνεχόμενες νίκες! Η τελευταία, μάλιστα, σημειώθηκε πριν από λίγες εβδομάδες στην Αστάνα. 

Ο πρώην Νο.1 τενίστας στον κόσμο, λοιπόν, είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση, αλλά και για την κατάκτηση του τίτλου, παρότι ο Στεφ έχει παίξει αρκετά καλά στο Παρίσι και έχει φτάσει στα ημιτελικά χωρίς απώλεια σετ. Αν, πάντως, μπορέσει να σταματήσει τον Νόλε και στη συνέχεια να σηκώσει το τρόπαιο, θα ανεβεί για πρώτη φορά στο Νο.2 του κόσμου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο άλλος ημιτελικός είναι επανάληψη του τελικού της Βασιλείας. Ο Φίλιξ Οζέ Αλιασίμ των 16 σερί νικών και τριών σερί τίτλων παίζει με τον Χόλγκερ Ρούνε των τριών διαδοχικών τελικών! Ο αγώνας αυτός θα αρχίσει στις 15.00, ενώ Στέφανος και Νόβακ θα μονομαχήσουν στις 17.30 (Cosmote Sport 6).

Πηγή: sdna.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης