Για ένα σετ δυσκόλεψε ο Κάσπερ Ρούουντ τον Νόβακ Τζόκοβιτς, στην πρεμιέρα του «πράσινου» ομίλου των ATP Finals, που διεξάγονται στο Τορίνο.

Ο Νορβηγός (Νο 8 στην παγκόσμια κατάταξη), που κάνει την παρθενική του εμφάνιση στο τελικό τουρνουά της σεζόν, «λύγισε» στο τάι-μπρέικ του πρώτου σετ απέναντι στον κορυφαίο τενίστα του κόσμου, με τον «Νόλε» στη συνέχεια να επιβάλλει την ανωτερότητά του και να φτάνει στη νίκη με 7-6 (4), 6-2, κάνοντας το πρώτο βήμα για πρόκριση στα ημιτελικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον ίδιο όμιλο βρίσκονται επίσης ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο 4) και ο Αντρέι Ρούμπλεφ (Νο 5), που τίθενται αντιμέτωποι το βράδυ (22:00 ώρα Ελλάδας, COSMOTE SPORT 6 HD).

«Ποδαρικό» με το… δεξί για τον Ζβέρεφ

Aπό εκεί και πέρα ο Ματέο Μπερετίνι (Νο 7) εγκατέλειψε στις αρχές του δεύτερου σετ, δίνοντας την δυνατότητα στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ (Νο 3) να «μπει με το δεξί» στους ATP Finals.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γερμανός πρωταθλητής, πήρε το πρώτο σετ μετά από μεγάλη «μάχη» με 7-6(7) και προηγήθηκε στο δεύτερο σετ με 1-0, την ώρα που ο Ιταλός αποχώρησε από το κορτ.

Νωρίτερα, ο Ρώσος, Ντανιίλ Μεντβέντεφ (Νο 2), νίκησε δύσκολα και με ανατροπή τον Πολωνό, Χουμπέρτ Χουρκάτς (Νο 9) με 6-7(5), 6-3, 6-4 και βρίσκεται στην δεύτερη θέση του «κόκκινου» ομίλου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης