Ο Κώστας Μανωλάς, σε συνέντευξή του στο «Sky Sport Italia», χαρακτήρισε «μεγάλο προπονητή» τον Σιμόνε Ιντζάγκι ενώ ανέφερε ότι ο Ρενάτο Γκατούζο είναι ένας τεχνικός, ο οποίος  «δίνει και τη ψυχή του για την ομάδα».

Ο Έλληνας διεθνής αμυντικός, μιλώντας για την αυριανή αναμέτρηση με τη Λάτσιο στη Ρώμη, υποστήριξε πως είναι επιτακτική η νίκη, ενώ απάντησε και σε όσους… κατηγορούν τη συνύπαρξή του με τον Κουλιμπαλί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θα δώσουμε ό,τι έχουμε για να πάρουμε τους βαθμούς. Είναι μία πολύ περίπλοκη στιγμή για τη Νάπολι, αλλά η μόνη διέξοδος είναι να έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα σε αυτό το ματς. Είμαστε 11 βαθμούς μακριά από την έξοδο στο Champions League και είναι πολλοί.

Πρέπει να ξανασταθούμε στα πόδια μας και να αρχίσουμε να μαζεύουμε αποφασιστικούς βαθμούς. Η Λάτσιο κάνει μια εξαιρετική σεζόν με έναν μεγάλο προπονητή όπως ο Σιμόνε Ιντζάγκι. Ο Τσίρο Ιμόμπιλε δεν μπορεί να σταματήσει να σκοράρει, αλλά θα δούμε μετά το τελικό σφύριγμα αυτό που κατάφερε να κάνει εναντίον μας», ανέφερε για το ματς με τους «λατσιάλι» ο Μανωλάς

«Το βρίσκω γελοίο όταν οι άνθρωποι λένε ότι δεν ταιριάζω με τον Κουλιμπαλί. Μας κατηγορούν, γιατί πρέπει να βρουν κάποιον που να δείχνουν με το δάχτυλο. Έχουμε πάει πολύ καλά στο Champions League, ενώ ξεκινήσαμε τη σεζόν της Serie A χωρίς να γνωρίζουμε πολύ καλά ο ένας τον άλλον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ελπίζω ότι ο Καλιδού να επιστρέψει σύντομα, γιατί είναι θεμελιώδης για εμάς», πρόσθεσε ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στον προπονητή του, Ρενάτο Γκατούζο:

«Είναι ένας προπονητής που δίνει τη ψυχή του για την ομάδα και είναι πολύ καλά προετοιμασμένος. Σίγουρα μας κάνει να δουλέψουμε σκληρά. Οι οπαδοί έχουν δίκιο να νιώθουν απογοητευμένοι με τις εμφανίσεις μας αλλά εάν φωνάζουν κάνουν τα πάντα πιο περίπλοκα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης