Ο Ντανιέλ Ποντένσε πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στον αγώνα της Γουλβς με την Έβερτον, δικαιώνοντας απόλυτα τον προπονητή του, Νούνο Εσπιρίτο Σάντο, που του έδωσε για πρώτη φορά φανέλα βασικού.

Μετά το τέλος του αγώνα, στον οποίο οι «λύκοι» επικράτησαν με 3-0 των «εφοπλιστών», ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον πρώην άσο του Ολυμπιακού, που κέρδισε το πέναλτι,  το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Ραούλ Χιμένες, κάνοντας το 1-0 για την ομάδα του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Ντάνιελ είναι ένας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής. Μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Ήρθε αργά, όλοι το ξέρουν αυτό, αλλά παίρνει τις ευκαιρίες του και δείχνει έτοιμος. Έτσι πρέπει να γίνεται, να προσπαθείς να χρησιμοποιείς τους ποδοσφαιριστές τις σωστές στιγμές και να εκμεταλλεύεσαι την ποιότητά τους.

Για αυτό πρόκειται, αυτό είναι το μήνυμά μου προς όλη την ομάδα. Ξέρω πως οι παίκτες ορισμένες φορές νευριάζουν και δεν καταλαβαίνουν τις αποφάσεις μου τόσο πολύ, αλλά πρέπει να εκμεταλλεύονται την ευκαιρία όταν αυτή έρχεται», ανέφερε αρχικά ο προπονητής της αγγλικής ομάδας προσθέτοντας:

«Πρέπει να είσαι έτοιμος να βοηθήσεις την ομάδα όταν σου ζητηθεί. Δεν είναι μόνο ο Ποντένσε που πήγε καλά. Έχουμε τους Νέτο, Ζότα, Τραορέ που έχουν διαφορετικά στοιχεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν καλείσαι να κάνεις επιλογές, τότε κοιτάς τον αντίπαλό σου και τι αλλαγές πρέπει να κάνεις βάζοντας τους παίκτες με τα κατάλληλα χαρακτηριστικά. Ο Ντάνιελ (σσ. Ποντένσε) και ο Πέδρο (σσ. Νέτο) τα πήγαν εξαιρετικά και εκμεταλλεύτηκαν τους χώρους, δημιουργώντας ανισορροπίες στην Έβερτον».

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης