Παρελθόν αποτελεί από τους Κλίπερς ο Ντοκ Ρίβερς.

Όπως αποκάλυψε ο κορυφαίος ρεπόρτερ του ΝΒΑ, Άντριαν Βοϊναρόφσκι η ομάδα του Λος Άντζελες έδειξε την πόρτα της εξόδου στον έμπειρο τεχνικό, ο οποίος πλήρωσε το μάρμαρο για το φιάσκο της φετινής σεζόν που κορυφώθηκε στη «φούσκα» του Ορλάντο (αποκλείστηκε από τους Ντένβερ Νάγκετς, ενώ ήταν μπροστά με 3-1 νίκες στα ημιτελικά της Δυτικής Περιφέρειας).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ντοκ Ρίβερς επιβεβαίωσε το «διαζύγιο» του με τους Κλίπερς, καθώς μέσω δήλωσής του ευχαριστεί την ομάδα για τα όσα έζησαν τα χρόνια που ήταν στο πάγκο της.

«Ευχαριστώ την ομάδα των Κλίπερς που μου επέτρεψε να είμαι ο προπονητής της και για την υποστήριξη που είχα για να τον μετατρέψω σε νικηφόρο οργανισμό.

Όταν ανέλαβα τη δουλειά οι στόχοι μου ήταν να κάνω ένα νικηφόρο πρόγραμμα, έναν προορισμό για τους free agents και να φέρω ένα πρωτάθλημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρότι κατάφερα να πετύχω τους περισσότερους από τους στόχους μους, δεν μπόρεσα να τους εκπληρώσω όλους.

Αν και είχαμε ένα απογοητευτικό φινάλε στην σεζόν, ήσασταν εκεί και ξέρω τι μπόρεσε να πετύχει η ομάδα με την στήριξη σας.

Ευχαριστώ όλους τους παίκτες, τους προπονητές, το επιτελείο. Κυρίως ευχαριστώ τους φιλάθλους. Περάσαμε πολλά και είμαι ευγνώμων για τον χρόνο μου εδώ» ανέφερε χαρακτηριστικά στη δήλωσή του.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης