Παγκόσμια πρωταθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής έκανε απόπειρα αυτοκτονίας

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 6 Φεβρουαρίου 2020, 19:08
Παγκόσμια πρωταθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής έκανε απόπειρα αυτοκτονίας

Σοκ προκάλεσε η είδηση ότι η Ρωσίδα παγκόσμια πρωταθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής, Αλεξάντρα Σολντάτοβα έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.

Όπως αναφέρουν ΜΜΕ της Ρωσίας η Σολντάτοβα νοσηλεύεται σε κλινική της Μόσχας με πολλαπλά βαθιά κοψίματα στο αριστερό της χέρι, με τα σχετικά δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι έχει χάσει μεγάλη ποσότητα αίματος.

Η κατάσταση της υγείας της βρίσκεται σε ικανοποιητικό σημείο, με την ίδια να δέχεται θεραπεία στην εντατική του νοσοκομείου, στην ψυχιατρική πτέρυγα.

Μολονότι η πρωταθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής δεν ήταν σε θέση να μιλήσει, δεν έδειξε διάθεση να αποκαλύψει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες απέκτησε τα συγκεκριμένα τραύματα.

Την ίδια ώρα η προπονήτρια της 22χρονης, Άννα Ντιάσενκο, φέρεται να διαψεύδει τις πληροφορίες περί απόπειρας αυτοκτονίας της Σολντάτοβα, αποδίδοντας τη νοσηλεία της σε ιατρικές εξετάσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Σολντάτοβα είναι μια από τις σημαντικότερες αθλήτριες της Ρωσίας. Έχει αναδειχθεί τρεις φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια ρυθμικής στο ομαδικό, ενώ έχει κατακτήσει και το χρυσό, σε πρόγραμμα με κορδέλα.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 6 Φεβρουαρίου 2020, 19:21