Ο νέος προπονητής της Τότεναμ, Άγγελος Ποστέκογλου, τόνισε πως θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να διασφαλίσει ότι η ομάδα του Λονδίνου θα παίξει ξανά το καλό ποδόσφαιρο που οι οπαδοί της λαχταρούσαν, μετά την ανάληψη των ηνίων της ομάδας της Premier League.

Οι «σπερς» διόρισαν τον Ελληνοαυστραλό ως νέο προπονητή τους με τετραετές συμβόλαιο στις αρχές της εβδομάδας, με τον ίδιο να έχει μπροστά του μία δύσκολη αποστολή για να επαναφέρει τους «πετεινούς» σε επαφή με τις πρώτες θέσεις, μετά από μία πλήρως αποτυχημένη σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ποστέκογλου ο οποίος ολοκλήρωσε την καριέρα του στη Σέλτικ με την κατάκτηση του τρεμπλ, ανέφερε πως η νέα δουλειά του αντιπροσωπεύει «…μία συναρπαστική ευκαιρία» για τον σύλλογο, προκειμένου να προχωρήσει σε μια νέα κατεύθυνση.

«Θέλουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον που ενσαρκώνει τις αξίες και τις παραδόσεις αυτού του φανταστικού συλλόγου. Ελπίζουμε να φτιάξουμε μια ομάδα, για την οποία θα μπορούν να είναι όλοι περήφανοι και, το πιο σημαντικό, θα ενθουσιαστούν με αυτό που θα παίζουμε», τόνισε ο Ποστέκογλου και πρόσθεσε:

«Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, δεν θα αφήσουμε κανένα… λιθαράκι -εγώ, το επιτελείο και οι παίκτες- για να μπορέσουμε να αλλάξουμε το κλίμα κι όταν έρθει η ώρα να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, να είναι όλοι ενθουσιασμένοι για τη σεζόν που θα έρθει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πραγματικά ανυπομονώ να δω όλους στο γήπεδο, ιδιαίτερα στον πρώτο μας εντός έδρας αγώνα και ανυπομονώ για το ταξίδι που έρχεται…».

Ο Ποστέκογλου θα αναλάβει επίσημα τους «σπερς» την 1η Ιουλίου κι ο πρώτος του αγώνας θα είναι εντός κόντρα στη νικήτρια του Europa Conference League, Γουέστ Χαμ σε φιλικό προετοιμασίας στο Περθ της Αυστραλίας στις 18 Ιουλίου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης