Ο Λουίς Ενρίκε επέλεξε να μην συμπεριλάβει τον Σέρχιο Ράμος στην τελική αποστολή (24 παικτών) της Εθνικής Ισπανίας για τα τελικά του Euro 2020, λόγω της πολύ δύσκολης σεζόν που είχε ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης με συνεχόμενους τραυματισμούς.

Από την πλευρά του ο 35χρονος αμυντικός, με μήνυμά του στους προσωπικούς λογαριασμούς του στα social media τόνισε πως «πονάει» διότι δεν θα μπορέσει να βοηθήσει τους «ρόχας» στο Euro.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλλληλα υπογράμμισε πως θα πρέπει να αναρρώσει πλήρως για να είναι έτοιμος την επόμενη σεζόν, ενώ  ευχήθηκε καλή επιτυχία στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

«Μετά από δύσκολους μήνες και μια περίεργη σεζόν σε αντίθεση με ο,τιδήποτε έχω ζήσει στην καριέρα μου έρχεται το Euro. Έχω παλέψει και δουλέψει κάθε μέρα, σε σώμα και ψυχή, για να μπορώ να φτάσω το 100% για τη Ρεάλ Μαδρίτης και την Εθνική Ομάδα, αλλά τα πράγματα δεν έρχονται πάντα όπως θέλουμε.

Με πονάει που δεν μπόρεσα να βοηθήσω περισσότερο την ομάδα μου, όπως επίσης το γεγονός ότι δεν μπορώ να παίξω για την Ισπανία. Αλλά σε αυτή την περίπτωση, το καλύτερο πράγμα που πρέπει να κάνω είναι να ξεκουραστώ, να αναρρώσω πλήρως και να επιστρέψω του χρόνου. Πονάει όταν δεν μπορείς εκπροσωπείς τη χώρα σου, αλλά πρέπει να είμαι ειλικρινής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εύχομαι σε όλους τους συμπαίκτες μου καλή τύχη και ελπίζω να κατακτήσουμε το Euro. Θα είμαι άλλος ένας φίλαθλος που θα ζητωκραυγάζει από το σπίτι του» ανέφερε στο μήνυμά του ο Σέρχιο Ράμος.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης