Εικόνες ντροπής εκτυλίχθηκαν στο «Σταντ Ντε Φρανς», σε έναν τελικό… κοτζάμ Champions League, που οργανωτικά και από άποψη ασφάλειας, θα μείνει στην ιστορία ως το απόλυτο φιάσκο!

Ακόμη και μερικά λεπτά πριν την -καθυστερημένη- σέντρα στο μεγάλο παιχνίδι της Λίβερπουλ με τη Ρεάλ Μαδρίτης, χιλιάδες οπαδοί των «κόκκινων» βρίσκονταν έξω από το «Σταντ ντε Φρανς» με εισιτήρια και οι αρχές τους απομάκρυναν με… σπρέι πιπεριού!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε έξαλλη κατάσταση, όπως φαίνεται στα εκατοντάδες βίντεο, που έχουν ανέβει στο Twitter, οι Άγγλοι οπαδοί, με μικρά παιδιά ανάμεσά τους αρκετοί εξ αυτών, απαιτούν να μπουν στο γήπεδο, δείχνοντας τα εισιτήριά τους, ενώ οι αρχές προσπαθούν να απομακρύνουν όσους πλησιάζουν τα κάγκελα με… σπρέι πιπεριού! Σιγά σιγά και προκειμένου να εκτονωθεί η κατάσταση, η αστυνομία άφησε τον κόσμο -που έχασε τη σέντρα- να μπει στο γήπεδο.

Νωρίτερα, θυμίζουμε, είχαμε επεισόδια στον περιβάλλοντα χώρο του σταδίου, με οπαδούς της Λίβερπουλ, χωρίς εισιτήριο, να κάνουν «ντου» και περίπου 100 να μπαίνουν τζάμπα στο γήπεδο! Η αστυνομία έκανε χρήση χημικών, με την ατμόσφαιρα να γίνεται αποπνικτική. Η UEFA, περίπου ένα τέταρτο πριν την προγραμματισμένη έναρξη του τελικού (21:45), ανακοίνωσε πως το παιχνίδι θα ξεκινήσει με καθυστέρηση λόγω του… χάους! Το ματς, τελικά, ξεκίνησε στις 22:36.

Πηγή: sport-fm

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης