Μέσι: «Δεχόμαστε τη μείωση, αλλά η διοίκηση ήθελε να μας εκθέσει»

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2020, 15:44
Μέσι: «Δεχόμαστε τη μείωση, αλλά η διοίκηση ήθελε να μας εκθέσει»

Την αντίδραση των παικτών της Μπαρτσελόνα προκάλεσαν οι διαρροές από τη διοίκηση των «μπλαουγκράνα» ότι οι ποδοσφαιριστές δεν δέχονται τις μειώσεις μισθών που τους προτάθηκαν, λόγω της αναστολής των δραστηριοτήτων της ομάδας εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

Μέσω μηνύματος που ανέβασε στα social media, ο αρχηγός των Καταλανών, Λιονέλ Μέσι, γνωστοποίησε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του δέχθηκαν μείωση αποδοχών κατά 70% για το διάστημα που διαρκεί η κατάσταση έκτακτης ανάγκης στην Ισπανία, αλλά και ότι προτίθενται να καλύψουν το σύνολο της μισθοδοσίας του προσωπικού γι΄ αυτό το διάστημα.

Παράλληλα επισήμανε: «Αν η συμφωνία καθυστέρησε για μερικές ημέρες, αυτό οφείλεται απλώς στο ότι αναζητούσαμε μία φόρμουλα να βοηθήσουμε τον σύλλογο και τους υπαλλήλους του αυτή τη δύσκολη περίοδο».

Παράλληλα όμως ο Μέσι είχε και ένα ξεκάθαρο και αιχμηρό μήνυμα προς τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα, με βασικό αποδέκτη (αν και δεν τον κατονομάζει) τον πρόεδρο του συλλόγου, Γιόσεπ Μαρία Μπερτομέου.

«Δεν παύει να μας εκπλήσσει ότι μέσα στον σύλλογο υπάρχουν αυτοί που προσπαθούν να μας βάλουν στο στόχαστρο και να προσθέσουν πίεση για κάτι που εξαρχής ξέραμε ότι θα κάνουμε» αναφέρει με νόημα ο αρχηγός των «μπλαουγκράνα».

 

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2020, 15:56