Με το «τρίποντο» απέδρασε το βράδυ της Τετάρτης η Μπαρτσελόνα, καθώς κατάφερε να επικρατήσει με 2-1 της τοπικής Σλάβια, για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Η νίκη της ομάδας του Βαλβέρδε σε αυτό το ματς οφείλεται εν πολλοίς στον Τερ Στέγκεν, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετικές επεμβάσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, ο Γερμανός τερματοφύλακας εμφανίστηκε εκνευρισμένος και όταν ρωτήθηκε σχετικά για τον θυμό του στη μικτή ζώνη, είπε:

«Είναι φυσιολογικό. Δεν είμαστε στο επίπεδο που θέλαμε. Ευτυχώς έχουμε πάρει τoυς τρεις βαθμούς και αυτό είναι τo πιο σημαντικό. Είναι απαραίτητο να μιλήσουμε για κάποια πράγματα. Πρέπει να το κάνουμε μεταξύ μας, δεν θα το πω εδώ. Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να βελτιωθούν. Είναι εσωτερικό το θέμα και δεν θέλω να το κάνω εδώ. Θα ήθελα να μιλήσω πρώτα με εκείνους που ήταν στον αγωνιστικό χώρο».

«Σε προσωπικό επίπεδο θέλω πάντα να είμαι εκεί. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου ακόμα περισσότερο. Είχαμε κάποιες φάσεις όπου δεν είχαμε καλή θέση. Έχουμε αυτό το πλεονέκτημα στη βαθμολογία και θέλουμε να το διατηρήσουμε. Είναι ένας πολύ δύσκολος όμιλος και θέλουμε να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι και να προχωρήσουμε λίγο περισσότερο» πρόσθεσε ο Τερ Στέγκεν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης