Με μία σημαντική απουσία θα αγωνιστεί σε ακόμη ένα ντέρμπι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο λόγος για τον Ρόμπιν Φάν Πέρσι, ο οποίος συνεχίζει να ταλαιπωρείται από πρόβλημα στους προσαγωγούς, κι έτσι μετά το εφιαλτικό ντέρμπι (ήττα με 1-4) για την ομάδα του απέναντι στη Σίτι λογικά θα απουσιάσει και από την αυριανή αναμέτρηση με τη Λίβερπουλ για το αγγλικό Λιγκ Καπ.

Ο τραυματισμός του Ολλανδού επιθετικού, που του στέρησε τη συμμετοχή στη μονομαχία του Μάντσεστερ, δεν είναι ιδιαίτερα σοβαρός, αλλά ο Ντέιβιντ Μόγιες δεν προτίθεται να ρισκάρει ενδεχόμενο υποτροπής.

Γι΄αυτό τον λόγο ο τεχνικός της Γιουνάιτεντ εκτιμά ότι έχει λιγοστές πιθανότητες να προλάβει τον αγώνα πρωταθλήματος με τη Γουέστ Μπρομ, που θα γίνει το προσεχές Σάββατο.

Επιστρέφει ο Σουάρες για τη Λίβερπουλ

Στον αντίπαλο «στρατόπεδο», το αυριανό ματς πιθανότατα θα σηματοδοτήσει την πρώτη συμμετοχή του Λουίς Σουάρες με τη φανέλα της Λίβερπουλ τη φετινή χρονιά.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός εξέτισε την ποινή των δέκα αγωνιστικών που του είχε επιβληθεί πέρυσι, όταν δάγκωσε τον Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς στο παιχνίδι με την Τσέλσι, και πλέον είναι στη διακριτική ευχέρεια του Μπράντον Ρότζερς η χρησιμοποίησή του στο ντέρμπι του λιγκ καπ.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης