Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι είναι ο νέος προπονητής της Αλ Σαντ από το Κατάρ. Το ανακοίνωσε ο αραβικός σύλλογος με μία ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι υπέγραψε συμβόλαιο δυόμισι ετών, ως προπονητής της Αλ Σαντ», ανέφερε η ανακοίνωση, μαζί με φωτογραφίες του Ιταλού τεχνικού με τα στελέχη της ομάδας κατά την υπογραφή.

Η συνεργασία με την Αλ Σαντ, που είναι ο πιο επιτυχημένος σύλλογος της χώρας, σηματοδοτεί το επόμενο βήμα στην προπονητική καριέρα του Μαντσίνι μετά την αποχώρησή του από τη Σαουδική Αραβία.

Ο πρώην προπονητής της Εθνικής Ιταλίας, ο οποίος οδήγησε τους «Ατζούρι» στη δόξα του Euro 2020, είχε συνδεθεί με μια πιθανή επιστροφή στη Serie A, αλλά αντί αυτού επέλεξε να παραμείνει στην περιοχή του Κόλπου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο έμπειρος τεχνικός υπέγραψε συμβόλαιο το οποίο περιλαμβάνει ρήτρα που του επιτρέπει να φύγει ήδη από το καλοκαίρι του 2026.

Το επιτελείο του προπονητή θα περιλαμβάνει τον Σέζαρ, πρώην παίκτη του στη Λάτσιο και την Ίντερ, όπως επίσης και τον Μάσιμο Μακαρόνε.

Αυτή είναι η πρώτη του δουλειά σε σύλλογο μετά από επτά χρόνια, έχοντας προπονήσει για τελευταία φορά τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης το 2018, πριν αναλάβει την Εθνική ομάδα της Ιταλίας και αργότερα τη Σαουδική Αραβία.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης