Επιβεβαιώθηκε η σοβαρότητα του τραυματισμού του Άντονι Ράντολφ, ο οποίος αποχώρησε στην διάρκεια της τρίτης περιόδου της αναμέτρησης της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Ολυμπιακό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Το πόδι του Αμερικανού φόργουορντ/σέντερ «κόλλησε» στο παρκέ σε επαναφορά της μπάλας από τον ίδιο, ενώ αποχώρησε με καροτσάκι για τα αποδυτήρια του ΣΕΦ.

Ο 31 ετών άσος υποβλήθηκε σε εξετάσεις και ύστερα από την ολοκλήρωσή τους η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε ότι έχει υποστεί ολική ρήξη στον αριστερό αχίλλειο τένοντα. Μετά την εξέλιξη αυτή, ο ισπανικός σύλλογος ενημερώνει ότι ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2017 με την εθνική Σλοβενίας θα υποβληθεί τις επόμενες ημέρες σε χειρουργική επέμβαση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, τα οποία επικαλούνται πληροφορίες από το «στρατόπεδο» της Ρεάλ Μαδρίτης, ο πρωταθλητής Euroleague του 2018 με τη Ρεάλ Μαδρίτης θα ξαπλώσει στο χειρουργικό τραπέζι σε 2 ή 3 ημέρες. Τα σχετικά ρεπορτάζ αναφέρουν ότι η μέγιστη περίοδος ανάρρωσης από τον συγκεκριμένο τραυματισμό, ο οποίος είναι ένας από τους πιο σοβαρούς για έναν αθλητή, μπορεί να φτάσει ακόμη και τους 10 μήνες. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, ο Ράντολφ τέθηκε «νοκ άουτ» για το υπόλοιπο της σεζόν και η απώλειά του αποτελεί μεγάλο πλήγμα για τη Ρεάλ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης