Την εμφάνιση και όχι το αποτέλεσμα κράτησε ο Ανδρέας Σάμαρης από το 0-0 της Βουδαπέστης. Ο μεσαίος χαφ τόνισε ότι αξίζαμε τη νίκη και ότι στο μέλλον «δεν υπάρχει περιθώριο γι’ απώλεια, πρέπει να συνεχίσουμε».
Αναλυτικά οι δηλώσεις του χαφ της Μπενφίκα στην κάμερα του ΟΤΕ:
«Μπήκαμε δυνατά στο ματς και έπρεπε να τελειώσουμε τις φάσεις που είχαμε. Τώρα δεν υπάρχει περιθώριο γι’ απώλεια, πρέπει να συνεχίσουμε. Η εμφάνιση σήμερα ήταν αυτά που μας είπε ο προπονητής να κάνουμε. Ήταν διαφορετική στο σημερινό παιχνίδι σε σύγκριση με τα προηγούμενα, αλλά η ουσία μετράει και αυτή είναι ότι είμαστε έξι βαθμούς πίσω.
Με βάση την αγωνιστική εικόνα σήμερα μπορούμε να είμαστε πιο αισιόδοξοι για να καλύψουμε αυτό το έδαφος που είναι δύσκολο να καλυφθεί. Μπήκαμε δυνατά, μπορούσαμε να συνεχίσουμε να πιέζουμε, κάτι που δεν έχουμε συνηθίσει και πρέπει να πατήσουμε πάνω στη σημερινή εικόνα και να προσπαθήσουμε να καλύψουμε τη διαφορά», ήταν τα λόγια του.
Διαβάστε επίσης: Ισοπαλία στη Βουδαπέστη, Ουγγαρία-Ελλάδα 0-0
Επιμέλεια: Απόστολος Αγιοστρατίτης

