Στους Σέρβους και στον Ντούσαν Ίβκοβιτς επέρριψε ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας, Γιόνας Καζλάουσκας τις ευθύνες για τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ, στο φιλικό παιχνίδι των δύο ομάδων, στο πλαίσιο του τουρνουά «Ακρόπολις».
«Αυτό που έγινε ήταν πολύ άσχημο. Εμείς δεν αναζητάμε τη νίκη με κάθε κόστος. Ο Τεόντοσιτς χτύπησε τον Φώτση και δεν ήταν η πρώτη φορά στον αγώνα. Κρίμα που τελείωσε με τον αυτόν τον τρόπο το παιχνίδι. Έπαιξε ρόλο και το γεγονός ότι κάποιοι παίκτες των δύο ομάδων αγωνίζονται στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.
Τι μπορείς να πεις για όσα έγιναν; Κι εγώ μπορεί να έχω παράπονα από τη διαιτησία, αλλά δεν θεωρώ πως για όλα αυτά φταίνε τα σφυρίγματα. Αυτά συμβαίνουν όταν κάποιοι άνθρωποι νιώθουν ανώτεροι από κάποιους άλλους και όταν προσπαθείς να κερδίσεις με κάθε κόστος», είπε ο Λιθουανός.

