Παπαθεοδώρου: «Ο Κατσίβελης άλλαξε τον ρυθμό στην άμυνα»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2020, 22:26
Παπαθεοδώρου: «Ο Κατσίβελης άλλαξε τον ρυθμό στην άμυνα»

Στη διάρκεια της ΑΕΚ σε επίθεση και δημιουργία, αλλά και στην άμυνα του δευτέρου ημιχρόνου, στάθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, μετά τη νίκη επί της Τσμόκι Μινγκ στο ΟΑΚΑ. Παράλληλα, ο τεχνικός της Ένωσης έπλεξε το εγκώμιο του Δημήτρη Κατσίβελη.

«Συγχαρητήρια στους παίκτες για τη δεύτερη νίκη», είπε αρχικά ο Έλληνας προπονητής, προσθέτοντας: «Δεν αρχίσαμε με τον τρόπο που έπρεπε δεν ήμασταν επιθετικοί στην άμυνα. Στο τελευταίο 5λεπτο του ημιχρόνου ήμασταν καλύτεροι στην άμυνα και πήραμε προβάδισμα 8 πόντων.

Στο δεύτερο μέρος αρχίσαμε με το σωστό τρόπο. Ελέγξαμε την επίθεσή τους και είχαμε πολύ καλό παιχνίδι στην επίθεσή μας για 40 λεπτά, γυρίσαμε τη μπάλα, είχαμε 30 ασίστ και γι αυτό κερδίσαμε».

Για τον Κατσίβελη και τα ποσοστά στις βολές: «Όλα τα παιδιά στην ομάδα, από τον πιο διάσημο μέχρι και τον τελευταίο παίκτη είναι υπολογίσιμοι για εμάς. Ο Κατσίβελης άλλαξε τον ρυθμό στην άμυνα και από εκεί και πέρα ήταν σε καλή μέρα και στην επίθεση.

Σκόραρε, δημιούργησε και ήταν χρήσιμος. Χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες και όλοι να είναι χρήσιμοι. Σχετικά με τις βολές και στο προηγούμενο παιχνίδι ήμασταν χαμηλά.

Πρέπει να το βελτιώσουμε γιατί οι βολές είναι σημαντικές και θα κρίνουν παιχνίδια. Κρατάμε την εμφάνιση και την ομαδικότητά μας. Δεν είμαστε ομάδα του ενός, ούτε μονοδιάστατη. Η ομάδα βελτιώνεται και πιστεύουμε πως μπορούμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα».

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2020, 22:43