Ο Λευτέρης Αυγενάκης έπαιξε το τελευταίο του χαρτί για την αναβολή στις εκλογές της ΕΟΚ και η ΕΛ.ΑΣ. αποφάσισε να μη διεξαχθούν οι αρχαιρεσίες της Ομοσπονδίας την Κυριακή (30/5).

Υπό τον φόβο επεισοδίων και για «λόγους ασφαλείας», με την υποσημείωση ότι η εκδήλωση για τη συμπλήρωση 50 χρόνων από το έπος του Γουέμπλεϊ τελικά αναβλήθηκε, η Ελληνική Αστυνομία απαγόρευσε τη διεξαγωγή των εκλογών και επέβαλε απαγόρευση κάθε υπαίθριας συνάθροισης την Κυριακή (30/5), από τις 06:00 μέχρι τις 24:00, στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς: Λ.Αλεξάνδρας – Π.Κυριακού – Τσόχα – Κόνιαρη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο έγγραφο -μπορείτε να το δείτε και στο τέλος του κειμένου- τονίζεται επίσης πως η ακύρωση των εκλογών «πηγάζει» και από το κλίμα έντασης που επικρατεί ανάμεσα στους υποψήφιους. Ουσιαστικά όμως υπήρξε κυβερνητική εντολή μέσω του Λευτέρη Αυγενάκη για αυτή την κίνηση, η οποία δεν έχει νόημα, αφού η εκδήλωση για το Γουέμπλεϊ δεν θα διεξαχθεί καν και πρακτικά δεν υπάρχουν οι κίνδυνοι στους οποίους στέκεται η ΕΛ.ΑΣ.

Εδώ μπορείτε να δείτε και την επίσημη ενημέρωση από τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό:

Όπως είναι προφανές, σκοπός είναι να φτάσουμε μέχρι την ηλεκτρονική διεξαγωγή των αρχαιρεσιών της ΕΟΚ, ώστε να υπάρχει «έλεγχος» και να συνεχιστεί η παρέμβαση της κυβέρνησης στο αυτοδιοίκητο των Ομοσπονδιών, όπως αναφέρει το sdna.gr.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρέπει να σημειωθεί επίσης πως λογικά θα υπάρξει νέα διοίκηση Πρωτοδικείου, η οποία θα κληθεί να οδηγήσει την Ομοσπονδία σε αρχαιρεσίες με τον τρόπο που επιθυμεί η κυβέρνηση. Με βάση μάλιστα την προϊστορία σε αντίστοιχες περιπτώσεις, οι εκλογές θα διεξαχθούν μέσα στις επόμενες 45 μέρες.

Εδώ μπορείτε να δείτε το έγγραφο της ΕΛ.ΑΣ.:

 

Πηγή: sdna.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης