Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν (2019-20), με πολλά νέα πρόσωπα να δίνουν το παρών την Πέμπτη στο ΣΕΦ.

Η συμμετοχή της ομάδας του Πειραιά στo πρώτο τη τάξει ευρωπαϊκό διασυλλογικό πρωτάθλημα, τη Euroleague, καθώς και στην Α2 στην Ελλάδα με δύο διαφορετικές ομάδες ήταν ο λόγος του… συνωστισμού που αντίκρισε στο παρκέ του ΣΕΦ, ο Ντέιβιντ Μπλατ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο προπονητής των ερυθρόλευκων μετρά πέντε απουσίες από την προετοιμασία της ομάδας αφού οι Πρίντεζης, Παπανικολάου, Κόνιαρης, Μιλουτίνοφ και Κουζμίνσκας βρίσκονται με τις εθνικές τους ομάδες.

Επίσης ο Σπανούλης δεν είναι ακόμη έτοιμος να πάει στο 100% λόγω του περυσινού του τραυματισμού.

Για αυτό το λόγο επιστρατεύτηκαν κάποιοι παίκτες οι οποίοι το χειμώνα δε θα έχουν σχέση με την πρώτη ομάδα αλλά θα αγωνιστούν με την ομάδα που θα παρατάξει ο Ολυμπιακός στην Α2.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην «πρώτη» των Πειραιωτών έδωσαν το παρών οι νεοαποκτηθέντες Αμερικανοί Ίθαν Χαπ, Μπράντον Πολ, Ουέιντ Μπόλντγουιν, Κέβιν Πάντερ και Ογκάστιν Ρούμπιτ.

Από εκεί και πέρα, ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι ήταν στην προπόνηση και θα είναι ο μοναδικός παίκτης του Ολυμπιακού που θα αγωνίζεται και στη Euroleague και στην Α2.

Ο Κλιντ Τσάπμαν ήρθε να βοηθήσει στις προπονήσεις τον Ολυμπιακό, όπως είχε κάνει και πέρυσι, ενώ βοηθητικός στην προετοιμασία μέχρι να βρει ομάδα είναι και ο Ζήσης Σαρικόπουλος.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος συμμετέχει επίσης στην προετοιμασία, αλλά θα αποχωρήσει εν συνεχεία καθώς έχει ήδη δοθεί υπό μορφή δανεισμού στον Ιωνικό Νικαίας, ομάδα που ανέβηκε στην Α1.

Στην επίσημη «πρώτη» του Ολυμπιακού ήταν από τους παίκτες που θα αγωνίζονται με την «ερυθρόλευκη» φανέλα στην Α2 οι Νοέας, Τσάμης, Κολοβέρος, Αρσενόπουλος, Νικολαϊδης και Χριστίδης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης