Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Βαλένθια, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για την ερχόμενη Παρασκευή (24/2, 21:30), αλλά η πρόσφατη κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας στην Κρήτη, δεύτερου διαδοχικού για την ομάδα του Πειραιά, παραμένει έντονη ανάμνηση στις τάξεις των «ερυθρόλευκων».

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανήρτησε σήμερα (21/2) δηλώσεις του MVP του final-8 Σάσα Βεζένκοφ. Ο κορυφαίος παίκτης του Ολυμπιακού δήλωσε χαρούμενος για την κατάκτηση του Κυπέλλου για δεύτερη διαδοχική χρονιά, τονίζοντας, όμως πως «τώρα μπαίνουμε στην πιο κρίσιμη καμπή της σεζόν και πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι. Ακόμη πιο ταπεινοί και ακόμη πιο διψασμένοι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά, ο Σάσα Βεζένκοφ δήλωσε στην κάμερα του Olympiacos BC στο ΥouTube:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την ομάδα. Δείξαμε πολύ σοβαρό πρόσωπο και τις τρεις ημέρες του final-8. Με λίγα σκαμπανεβάσματα. Με πάρα πολύ σκληρή δουλειά καταφέραμε να κατακτήσουμε δίκαια το Κύπελλο. Κατακτήσαμε τον δεύτερο στόχο της χρονιάς. Έχουμε άλλους δύο. Τώρα μπαίνουμε στην πιο κρίσιμη καμπή της σεζόν και πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι. Ακόμη πιο ταπεινοί και ακόμη πιο διψασμένοι».

Ο Ολυμπιακός είχε κατακτήσει στο ίδιο γήπεδο, το κλειστό γυμναστήριο του Ηρακλείου «Δύο Αοράκια» το Κύπελλο έναν χρόνο νωρίτερα, το 2022, με τον Σάσα Βεζένκοφ να λέει: «Όλα ξεκίνησαν από εδώ πέρυσι. Δώσαμε τότε έναν τελικό με πάρα πολύ άγχος. Φέτος, όμως τα πράγματα ήταν λίγο πιο απλά, θα πω. Παίξαμε καλύτερα απ’ ό,τι πέρυσι. Σίγουρα κατακτήσαμε δίκαια αυτό το τρόπαιο και προχωράμε για τη συνέχεια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης