Ο Σιμόνε Πιανιτζάνι μίλησε για τη δύσκολη αποστολή που θα έχει η Αρμάνι Μιλάνο στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό (21/12, 21:00, Novasports 1HD), στο ματς για την 14η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Ο προπονητής των Ιταλών τόνισε ότι οι «πράσινοι» είναι ομάδα που χτίστηκε για να έχει υψηλούς στόχους και χαρακτήρισε το ματς περίπλοκο.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σιμόνε Πιανιτζάνι:
«Θα είναι ένα περίπλοκο παιχνίδι για εμάς, καθώς προσπαθούμε να βρούμε ξανά τη χημεία μας στο καλύτερο δυνατό, μετά την επιστροφή του Νέντοβιτς. Ο Παναθηναϊκός χτίστηκε, έχοντας υψηλούς στόχους. Μπορούν να κάνουν καλές αλλαγές στην άμυνα με τους ψηλούς, οι Λάνγκφορντ και Λοτζέσκι μπορούν να σε… σκοτώσουν όπως βγαίνουν από τα σκριν, ενώ ο Καλάθης είναι ο ηγέτης τους και ειδικά στην έδρα τους έχει μεγάλη επίδραση.
Θα πρέπει να είμαστε κοντά και να παλέψουμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Για να το κάνουμε αυτό, θα πρέπει να είμαστε πιο φρέσκοι και θα πρέπει ο καθένας να βοηθήσει τον άλλον, ακόμη και αν αγωνιστεί για δύο λεπτά. Αυτός, είναι ο μοναδικός τρόπος για να μείνουμε κοντά και να προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη στο τέλος. Μέχρι στιγμής, σε νίκες και ήττες, ήμασταν παντού ανταγωνιστικοί και αυτό θέλουμε να κάνουμε και στην Αθήνα».

