Ο Παναθηναϊκός προσφέρει τα περισσότερα χρήματα από όλες τις ομάδες που διεκδικούν τον Φακούντο Καμπάτσο, αλλά ο Αργεντινός βρίσκεται πολύ κοντά στο να επιστρέψει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτό αναφέρει σήμερα η ιστοσελίδα της εφημερίδας της Βαρκελώνης «Mundo Deportivo», αποκαλύπτοντας μάλιστα μυστική συνάντηση του Καμπάτσο με τη Ρεάλ Μαδρίτης στις 17 Μαρτίου, στην πρωτεύουσα της Καταλωνίας.

«Ο Καμπάτσο έχει αυτή τη στιγμή ιλιγγιώδεις προσφορές από πολλές από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, με τη Μονακό, την Αναντολού Εφές και τον ίδιο τον Ερυθρό Αστέρα να του προσφέρουν περίπου 3 εκατομμύρια ευρώ ετησίως καθαρά για τρεις σεζόν και τον Παναθηναϊκό να ξεπερνά ακόμη και αυτό το ποσό για την ίδια περίοδο», αναφέρει χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όμως, εκτός από μια απροσδόκητη εξέλιξη, ο Φακούντο Καμπάτσο θα επιστρέψει στη Ρεάλ Μαδρίτης αυτό το καλοκαίρι. Ο Αργεντινός πόιντ γκαρντ του Ερυθρού Αστέρα έχει στο τραπέζι προσφορές πολλών εκατομμυρίων δολαρίων από διάφορες ευρωπαϊκές ομάδες, αλλά εκείνος δείχνει διατεθειμένος να φορέσει ξανά τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Στην πραγματικότητα, οι επαφές με την παλιά του ομάδα είναι πολύ προχωρημένες και, για να επισπεύσει τη διαδικασία, ο Καμπάτσο μόλις προσέλαβε έναν νέο μάνατζερ που έχει πολύ καλές σχέσεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης, τον πρώην παίκτη της, Κίκε Βιγιαλόμπος. Παρά τις διαψεύσεις, ο Καμπάτσο συναντήθηκε στις 17 Μαρτίου στη Βαρκελώνη με τον Χουάν Κάρλος Σάντσεθ, επικεφαλής του τμήματος μπάσκετ της Ρεάλ Μαδρίτης.

Η εν λόγω συνάντηση πραγματοποιήθηκε χωρίς να το γνωρίζει ο σύλλογός του Ερυθρός Αστέρας, ο οποίος βρισκόταν στη Βαρκελώνη για να αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα την ίδια μέρα σε έναν αγώνα της Euroleague, καθώς και πίσω από την πλάτη των δικών του μάνατζερ», προσθέτει και καταλήγει:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Καμπάτσο είναι διατεθειμένος να επιστρέψει στη Ρεάλ Μαδρίτης για ένα ποσό κοντά στα 3 εκατομμύρια ευρώ μεικτά ετησίως, το οποίο θα παραμένει κάτι παραπάνω από ένα εκατομμύριο καθαρά. Σχεδόν τρεις φορές λιγότερο από αυτό που θα έπαιρνε σε οποιονδήποτε από τους άλλους “μνηστήρες”.

Ο Καμπάτσο προσπαθεί αυτές τις μέρες η Ρεάλ Μαδρίτης να βελτιώσει κάπως την προσφορά των 3 εκατομμυρίων μικτών ετησίως για τρία χρόνια, γιατί η διαφορά με τις άλλες που έχει είναι αβυσσαλέα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης