Με τον Ζέιν Νόουλς να μην ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα της ομάδας, μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, ολοκλήρωσε τη σύντομη προετοιμασία του για την εντός έδρας, αναμέτρηση, στο πλαίσιο της 10η αγωνιστικής της Basket League, με την ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ (7/12, 15:30, BL SHOW ERTSPORTS /ERT PLAY1).

Ο σέντερ από τις Μπαχάμες ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον ορθό μηριαίο στο αριστερό πόδι και προπονήθηκε μόνος του, κάνοντας παράλληλα φυσιοθεραπεία. Δείχνει, ωστόσο, πως δε θα απουσιάσει από τα πλάνα του Κώστα Χαραλαμπίδη για το ματς με την Ένωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μιλώντας για τη δοκιμασία, μέσω της επίσημης σελίδας της ΚΑΕ στο διαδίκτυο, ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων» επισήμανε:

«Είναι ένα εξ ορισμού δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα που έχει βρει ρυθμό το τελευταίο διάστημα, ξέρει να παίρνει αποτελέσματα και έχει πολύ καλύτερη λειτουργία σε σχέση με το ξεκίνημα της σεζόν. Εμείς θα πρέπει να δείξουμε την ίδια διάθεση και ενέργεια που δείξαμε στον αγώνα μας στη Γερμανία και με τη βοήθεια του κόσμου ελπίζουμε να φτάσουμε στη νίκη. Ο ρυθμός του αγώνα είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα μας, ειδικά σε αυτό το παιχνίδι. Θεωρώ ότι από την στιγμή που παίζουμε στο γήπεδό μας, εμείς θα πρέπει να καθορίσουμε τον ρυθμό».

Τόσο ο ΠΑΟΚ, όσο και η ΑΕΚ προέρχονται από εκτός έδρας, ευρωπαϊκές επιτυχίες, για το Champions League, απέναντι σε Βόννη και Ανβίλ, αντίστοιχα. Το παιχνίδι είναι ιδιαίτερο, επίσης, καθώς επιστρέφουν στο PAOK Sports Arena, για πρώτη φορά ως αντίπαλοι του ΠΑΟΚ, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου και ο Λίνος Χρυσικόπουλος. Ο προπονητής και ο φόργουορντ της Ένωσης αποτέλεσαν μέλη της οικογένειας του «Δικεφάλου του Βορρά» την περίοδο 2017-2019 ο πρώτος και από το 2016 μέχρι και την περυσινή σεζόν ο δεύτερος.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης