Τα βλέμματα έπεσαν πάνω στον Σταύρο Σχίζα, με την ολοκλήρωση της τρίτης περιόδου, στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Ντιζόν, για το Champions League, καθώς «γύρισε» η γλώσσα του.

Ο γκαρντ του «Δικεφάλου», αφού του παρασχέθηκε η απαιτούμενη ιατρική βοήθεια, άφησε υποβασταζόμενος το παρκέ για τα αποδυτήρια του PAOK Sports Arena και στην πορεία διακομίστηκε στο Διαβαλκανικό Ιατρικό Κέντρο Θεσσαλονίκης για εξονυχιστικές εξετάσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θα μου επιτρέψετε να μην πω πολλά για το παιχνίδι. Το να βλέπεις παίκτη σου να τραυματίζεται, με αυτόν τον τρόπο, είναι δύσκολο. Η σκέψη μας είναι στον Σταύρο», σχολίασε, μετά τον αγώνα, ο Κώστας Χαραλαμπίδης.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ είπε ακόμη: «Συγχαρητήρια στην Ντιζόν, έτσι όπως πήγε το ματς στο τέλος, ήταν και θέμα τύχης η νίκη. Συνεχίζουμε με ψηλά το κεφάλι. Είχαμε κακές αποφάσεις επιθετικά, γενικά σε δύο κατοχές της Ντιζόν, στο τέλος και δεν παίξαμε όπως είπαμε. Τα παιδιά προσπάθησαν. Πρέπει να συνεχίσουμε και να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο βασικό μας στόχο, στο πρωτάθλημα».

Ο Άνταμ Σμιθ, εκπροσωπώντας τους καλαθοσφαιριστές του «Δικεφάλου», δήλωσε: «Στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα προσπαθήσαμε να ακολουθήσουμε το πλάνο τους, η Ντιζόν είναι πραγματικά καλή ομάδα, για κάποιο λόγο συμμετέχει στη διοργάνωση και είναι πρώτη στον όμιλο. Είχαμε κακή συνεννόηση στο τέλος στην άμυνα και χάσαμε το ματς. Νομίζω πως, γενικά, παίξαμε καλά στο παιχνίδι. Θα δώσουμε την προσοχή μας στο ελληνικό πρωτάθλημα, θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να παίξουμε δυνατά για τον επόμενο αγώνα (σ.σ. 18/1, εντός έδρας με τον Ιωνικό)».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης