«Ο Κιλιάν Εμπαπέ; Αυτά που κάνει στην ηλικία του, εγώ ποτέ δεν τα είδα από άλλο ποδοσφαιριστή, εκτός από τον Λιονέλ Μέσι», δήλωσε ο διεθνής μέσος του Βελγίου, Νασέρ Τσαντλί, για τον Γάλλο αντίπαλό του στον ημιτελικό μεταξύ των δύο ομάδων την Τρίτη (10/7) στην Αγία Πετρούπολη.

Ερωτηθείς για ένα πιθανό σχέδιο παιχνιδιού για να αντιμετωπίσει το Βέλγιο τον 19χρονο άσο, ο Τσαντλί διαβεβαίωσε ότι το τεχνικό επιτελείο της ομάδας του δεν έχει ακόμη αποφασίσει για τον τρόπο που θα παίξει κατά της Γαλλίας κι έτσι δεν υπάρχει και κάποιος σχεδιασμός για την αντιμετώπιση του Εμπαπέ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σε κάθε περίπτωση, όταν νικήσεις τη Βραζιλία, δεν πρέπει να φοβάσαι κανέναν, πρέπει να τους σέβεσαι όλους, κάτι που είναι σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστή, αλλά αν παίζεις με φόβο δεν μπορείς να κάνεις τίποτα», είπε ο Τσαντλί.

Σε ερώτηση για το ηθικό της βελγικής ομάδας μετά τη νίκη επί της Βραζιλίας (2-1) στα προημιτελικά της Παρασκευής, τόνισε, ότι «υπήρξε ευφορία μετά τον αγώνα, ήταν κάτι πραγματικά όμορφο, είδαμε τον ενθουσιασμό, ο οποίος επικράτησε στο Βέλγιο μέσω των βίντεο που μας εστάλησαν».

Στο τέλος πρόσθεσε: «Αλλά την επόμενη μέρα, έπρεπε να προσαρμοστούμε, αφού έπρεπε να ξεκινήσουμε προετοιμασία για τον ημιτελικό. Όλοι είναι υπερήφανοι, αλλά πρέπει να πατήσουμε και πάλι γερά στη γη, διαφορετικά θα πετάμε στα σύννεφα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης