Την εκτίμησή του για τον Κριστιάνο Ρονάλντο εξέφρασε ο Λιονέλ Μέσι, διευκρινίζοντας πάντως ότι δεν πρόκειται να τον ψηφίσει για τη Χρυσή Μπάλα!

«Την προηγούμενα χρονιά, ψήφισα τον Τσάβι, τον Ινιέστα και τον Κουν Αγουέρο. Με αυτήν τη σειρά. Υπολογίζω ότι φέτος θα κάνω το ίδιο. Δεν το έχω σκεφτεί ακόμα, αλλά σίγουρα θα είναι πάνω-κάτω τα ίδια. Ο Τσάβι και ο Ινιέστα θα είναι σίγουρα και σκέφτομαι ανάμεσα στον Ιγουαΐν, τον Ντι Μαρία ή τον Αγουέρο» δήλωσε στην καταλανική «Sport» ο Αργεντινός σούπερ σταρ.

Ωστόσο, όταν τον ενημέρωσαν ότι οι δύο παίκτες της Ρεάλ δεν είναι στη λίστα, τόνισε ότι θα ψηφίσει ξανά τον Αγουέρο!

Σε ό,τι αφορά τον Πορτογάλο άσο, ο Μέσι είπε: «Είναι ένας τεράστιος ποδοσφαιριστής, τον οποίο δεν γνωρίζω ως άτομο, αλλά είναι ένας από τους καλύτερους του κόσμου».

Ερωτηθείς εάν τον πειράζει όταν του φωνάζουν από τις κερκίδες το όνομα του επιθετικού της Ρεάλ, απάντησε ότι δεν τον απασχολεί και υποστήριξε ότι είναι φυσιολογικό οι οπαδοί να προσπαθούν να τον πικάρουν με αυτόν τον τρόπο.

Μιλώντας για τον Πέπε και τον Μουρίνιο, χαρακτήρισε τον πρώτο ως έναν μεγάλο αμυντικό και τον δεύτερο ως έναν τεράστιο προπονητή, ενώ έπλεξε και το εγκώμιο του Ίκερ Κασίγιας.

Επιμέλεια: Γιώργος Σπανουδάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης