Στο σαθρό οικοδόμημα του ελληνικού μπάσκετ, μία από τις λίγες ομάδες, που είναι χτισμένες πάνω σε γερές βάσεις και αποπνέουν υγεία είναι, αναμφίβολα, ο Ίκαρος Καλλιθέας.
Η ομάδα του Τάσου Λυκογιάννη μάλιστα, τη φετινή σεζόν θα αγωνίζεται στα «σαλόνια» της Α1, αφού κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Α2 και μαζί με τον Ηρακλή, κέρδισαν την άνοδο στην πρώτη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ.
Σημαντική συμβολή στην περσινή επιτυχία του Ικάρου είχε ο Βαγγέλης Καράμπουλας. Ένας χαρισματικός σκόρερ, ο οποίος σημειωτέον αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης στο πρωτάθλημα της Α2.
Ο σμολ φοργουορντ των νεοφώτιστων, μιλώντας αποκλειστικά στη zougla.gr , εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η ομάδα του έχει τα φόντα να παραμείνει στην Α1.
Παράλληλα έσταξε… μέλι για τον προπονητή του, Άρη Λυκογιάννη, τονίζοντας «ότι μπορεί να καθιερωθεί ως προπονητής στη μεγάλη κατηγορία», ενώ εξήρε τους διοικούντες τον Ίκαρο για την συνέπειά τους.
Αναφερόμενος στην κατάσταση, στην οποία έχει περιέλθει στο ελληνικό μπάσκετ τόνισε ότι «τον λυπεί το γεγονός ότι οι περισσότερες ομάδες δεν λειτουργούν όπως θα έπρεπε», ενώ κληθείς να κάνει πρόβλεψη για τον τίτλο υποστήριξε ότι «το πρωτάθλημα θα κριθεί στις λεπτομέρειες».
