Την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον Sarunas Jasikevicius και την απόκτηση του Γιώργου Μπόγρη γνωστοποίησαν, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσαν σήμερα, οι διοικούντες την ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο Λιθουανός άσος με δηλώσεις του εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επέκταση του συμβολαίου του με τους πρωταθλητές Ευρώπης. «Είμαι ευχαριστημένος που επιστρέφω στον Παναθηναϊκό, που θα είμαι με συμπαίκτες που έχουν γίνει φίλοι μου και τους προπονητές μου. Αλλά και με τους φίλους της ομάδας, με τους οποίους υπάρχει μια ιδιαίτερη σχέση» τόνισε αρχικά ο «Σάρας», ο οποίος εν συνεχεία ανέλυσε τους λόγους που τον οδήγησαν να παραμείνει στο «τριφύλλι»: «Ήθελα να επιστρέψω, γιατί ο Παναθηναϊκός είναι η μόνη ομάδα που καλύπτει το μοναδικό συνδυασμό που υπάρχει για μένα: Να έχω την ευκαιρία να συνεργάζομαι με εκπληκτικούς παίκτες και προπονητές, να παίζω μπροστά στους φίλους της ομάδας, που είναι από τους πιο πιστούς φιλάθλους, και να κατακτώ τρόπαια κάθε χρόνο που για μένα, παραμένει βασικός στόχος. Θα σας δω όλους το Σεπτέμβριο».

Από την πλευρά του, ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Νέων, Γιώργος Μπόγρης, ανέφερε: «Το πρώτο που νιώθω είναι ότι είναι μεγάλη τιμή για μένα η πρόταση από τον Παναθηναϊκό, ότι είναι μεγάλη υπόθεση να βρεθώ στο ίδιο παρκέ με παίκτες όπως αυτοί που έχει η ομάδα και να δουλέψω με τον κ. Ομπράντοβιτς και τους συνεργάτες του. Παράλληλα, είναι και μια μεγάλη ευκαιρία, την οποία θα προσπαθήσω να εκμεταλλευτώ, μέσα από την καθημερινή δουλειά που είναι μονόδρομος. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για την ευκαιρία που μου δίνουν. Ελπίζω να τους δικαιώσω. Και θα ήθελα να ευχαριστήσω και την οικογένεια του Ηλυσιακού για τη στήριξη που μου έδωσαν όλα αυτά τα χρόνια».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης