Η επιστροφή του Σεμπάστιαν Λέτο στους αγώνες του Παναθηναϊκού μετατίθεται για ακόμη μία φορά.

Ο Αργεντινός άσος αρκέστηκε και σήμερα σε ατομικό πρόγραμμα, καθώς κρίθηκε ανέτοιμος να ακολουθήσει τον κανονικό ρυθμό προπόνησης, κι έτσι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Φερέιρα στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μόνο με θαύμα θα συμπεριληφθεί στην 18αδα του «τριφυλλιού», εν όψει του ματς με τον «δικέφαλο» του Βορρά και ο Ζαν Άλεν Μπουμσόνγκ.

Ο Γάλλος αμυντικός μπορεί να συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση, αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμος να παίξει σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι, κι έτσι λογικά θα τεθεί εκτός αποστολής από τον Φερέιρα.

Απών από τη σημερινή προπόνηση των «πράσινων» ήταν και ο Σωτήρης Νίνης, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση, ενώ οι Μαυρίας και Καπίνος δεν πρόλαβαν να πάνε στην Παιανία, εξαιτίας των υποχρεώσεών τους με την Εθνική Ελπίδων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην προπόνηση ο Γόντικας

Η σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού πραγματοποιήθηκε υπό το βλέμμα του Δημήτρη Γόντικα.

Ο πρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ παρακολούθησε το πρόγραμμα των παικτών και στη συνέχεια είχε συνομιλία με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού» εν συνεχεία μίλησε και με τους αρχηγούς, Σαριέγκι και Κατσουράνη, δείχνοντας για ακόμα μία φορά ότι η διοίκηση των «πράσινων» βρίσκεται κοντά στους παίκτες στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης