Ακυρώθηκε το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Στίβου στην Κωνσταντινούπολη

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2023, 22:18
Ακυρώθηκε το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Στίβου στην Κωνσταντινούπολη

Ο ισχυρός σεισμός που έπληξε την Τουρκία και είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο χιλιάδων ανθρώπων και τον τραυματισμό ακόμη περισσότερων, μαζί με τις τεράστιες καταστροφές που προκλήθηκαν, οδήγησαν την τουρκική κυβέρνηση στην απόφαση να ματαιώσει όλες τις επικείμενες αθλητικές διοργανώσεις στη χώρα.

Έτσι η τουρκική ομοσπονδία στίβου, με επιστολή της, ενημέρωσε τις Ομοσπονδίες μέλη της Βαλκανικής Ένωσης για την αδυναμία της να διοργανώσει το Βαλκανικού Πρωτάθλημα Στίβου στην Κωνσταντινούπολη, που ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει το προσεχές Σάββατο 11 Φεβρουαρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ:

«Η τουρκική ομοσπονδία στίβου με επιστολή αργά σήμερα το απόγευμα ενημέρωσε τις Ομοσπονδίες μέλη της Βαλκανικής Ένωσης, την αδυναμία της να διοργανώσει το Βαλκανικό Πρωταθλήματος στην Κωνσταντινούπολη το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου.

Οι ισχυροί σεισμοί που έπληξαν την Τουρκία και είχαν ως αποτέλεσμα το θάνατο εκατοντάδων ανθρώπων, οδήγησαν την Kυβέρνηση στην απόφαση να ματαιώσει όλες τις επικείμενες αθλητικές διοργανώσεις.

Πλέον αναμένεται ενημέρωση από την Βαλκανική Ένωση για το αν το πρωτάθλημα μεταφερθεί σε άλλη χώρα ή ακυρωθεί οριστικά.».

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2023, 22:18