Από το Antananarivo μέχρι το Grand Tsingy και το Kirindy Forest. Το καλοκαίρι βρήκε την αποστολή της Columbia, τον Κωνσταντίνο, τον Βασίλη Γ. τον Τρύφωνα και το Βασίλη Ν.στο τέταρτο μεγαλύτερο νησί στη γη, τη Μαδαγασκάρη

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Σοφικίτης, περιγράφει για το ταξίδι:

«Με ένα χάρτη, πληροφορίες στο δρόμο, τοπική μουσική και χιούμορ,  ξεκινήσαμε την ιχνηλασία στη Μαδαγασκάρη.

Μέσα σε ένα περίπου μήνα, διασχίσαμε σχεδόν όλη τη χώρα. Πότε, με τα πόδια, πότε σε φορτηγά και πότε σε πιρόγες η χρήση των οποίων χρονολογείται από την εποχή εκατοντάδων χρόνων πίσω».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ατμόσφαιρα του τοπίου και οι εναλλαγές του περιβάλλοντος μπορούν να συνεπάρουν κάθε ταξιδιώτηπου επιθυμεί να γνωρίσει από κοντά το περιβάλλον του Ινδικού ωκεανού.

Έτσι λοιπόν, η αποστολή σκαρφάλωσε  στο αφιλόξενο Grand Tsingy, χαθήκε στις ζούγκλες που ακόμη δεν έχει αγγίζει ο σύγχρονος πολιτισμός, γνωρίσε απομονωμένες φυλές και γεμίσε το σακίδιό της με κάτι περισσότερο από εξοπλισμό ταξιδιού.

Στόχος τους ήταν να επιχειρήσουν να αντιληφθούν έναν μοναδικό τόπο μέσα από την «απομόνωσή» του, τον παλμό του και τους ρυθμούς της πρωτεύσουσάς της Μαδαγασκάρης.

Και τον ανακάλυψαν με τον φωτογραφικό φακό, τη βιντεοκάμερα του Βασίλη Γούτη και τις αντοχές του εξοπλισμού της , στις πιο αντίξοες συνθήκες υγρασίας και καύσωνα. Για αυτό άλλωστε η Columbia Sportswear είναι  #TestedTough.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης