Στο πλαίσιο της MWC, η Huawei μας έδειξε τα νέα της προϊόντα. Ανάμεσά τους ήταν και τα νέα laptop της εταιρείας με το αναβαθμισμένο Matebook X Pro να ξεχωρίζει. To νέο Matebook X Pro δείχνει να αντιλαμβάνεται ακόμη καλύτερα τις ανάγκες των καταναλωτών με ευκολίες που δεν έχουμε δει ξανά ως τώρα και κάποιες από αυτές να εντυπωσιάζουν ιδιαίτερα.

Για παράδειγμα, χρησιμοποιώντας το νέο Huawei Share OneHop μπορεί να αλληλεπιδρά με το κινητό σας με τρόπους που δεν έχουμε δει ξανά. Μεταφορές αρχείων σε ταχύτητες έως και 30MB/s απλά με το άγγιγμα του κινητού σας πάνω στο laptop, καταγραφή της οθόνης με απλές κινήσεις στο κινητό σας και παράλληλο playback που κάνει stream από τη μία συσκευή στην άλλη, χωρίς προσπάθεια καν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα από τα πιο χρήσιμα χαρακτηριστικά που είδαμε, όσο απλό κι αν ακούγεται, είναι κάτι που δεν είχαμε ξαναδεί: αφού αντιγράψετε κάποιο κείμενο στο clipboard (λειτουργία αντιγραφής), μπορείτε να κάνετε επικόλληση το κείμενο που επιλέξατε στο κινητό σας και το ανάποδο. Εάν συνηθίζετε να εργάζεστε στο laptop σας και χρησιμοποιείτε παράλληλα και το κινητό σας, σίγουρα καταλαβαίνετε για τι μιλάμε.

Φυσικά, οι έξτρα λειτουργίες είναι αυτές που μετρούν αλλά δεν αφήνουμε πίσω τα βασικά: πρόκειται για πανίσχυρο μηχάνημα, 8η γενιά Intel, touch οθόνη 10 σημείων και πανέμορφο σχεδιασμό με ελάχιστα bezels.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακολουθεί το Δ.Τ.:

“Στην περσινή διοργάνωση, η Huawei είχε παρουσιάσει το ΗUAWEI Matebook X Pro, το πρωτοποριακό  FullView notebook. Συνδυάζοντας απόλυτη φορητότητα,  premium οθόνη FullView, εξαιρετικές επιδόσεις και έξυπνη συνδεσιμότητα, σηματοδότησε την εποχή των minimal-bezel notebooks και την άνοδο της Huawei στην πρώτη γραμμή των PC. Σήμερα στο MWC 2019, η Huawei ανακοίνωσε το ανανεωμένο HUAWEI MateBook X Pro το οποίο είναι εφοδιασμένο με όλα τα στοιχεία που το καθιστούν flagship notebook: σχεδιασμός υψηλής αισθητικής, καινοτομία και νοημοσύνη, φέρνοντας τις ταχύτητες και τα πολλαπλά σενάρια συνδεσιμότητας στο επόμενο επίπεδο.  


 
Συνδυάζοντας υπέροχη κατασκευή και τεχνολογία, το HUAWEI MateBook X διαθέτει ένα μεταλλικό ενιαίο σώμα (unibody) με αμμοβολημένο φινίρισμα που δίνει στο εξωτερικό του μια premium απολαυστική υφή. Διαθέσιμο σε Mystic Silver και Space Gray, η νέα ναυαρχίδα της Huawei διαθέτει μια οθόνη FullView 13.9 ιντσών με 3K ανάλυση και αναλογία οθόνης προς σώμα 91%. Επιπλέον υποστηρίζει τη λειτουργία multi-touch 10 σημείων και το παγκοσμίως μοναδικό Fingers Gestures Screenshot[1] που δίνει στους χρήστες μια νέα περισσότερο διαισθητική εμπειρία αλληλεπίδρασης με τις συσκευές τους.

Το HUAWEI MateBook X Pro, μια πανίσχυρη συσκευή που φτάνει ως την 8η γενιά του επεξεργαστή Intel® Core™ i7 8565 και φοράει την NVIDIA® GeForce® ΜΧ250 GPU με 2GB GDDR5. Διαθέτει επίσης Wi-Fi, Bluetooth 5.0 και μια θύρα Thunderbolt™ 3 για να παραμένουν οι χρήστες στην κορυφή της παραγωγικότητάς τους όλη μέρα. Το σύστημα ήχου Dolby Atmos® Sound System παρέχει μια καθηλωτική κινηματογραφική εμπειρία στους χρήστες όπου κι αν είναι.


 
Η υποστήριξη του HUAWEI Share 3.0 OneHop του HUAWEI MateBook X Pro, λύνει όλα τα προβλήματα σύνδεσης ενός υπολογιστή Windows με ένα Android smartphone. To HUAWEI Share 3.0 δεν είναι μόνο για μεταφορά φωτογραφιών ή βίντεο μεταξύ PC και smartphone, αλλά υποστηρίζει επίσης και αμφίδρομη μεταφορά εγγράφων. Η καταγραφή της οθόνης είναι πιο εύκολη από ποτέ. Με ένα κούνημα του τηλεφώνου και πληκτρολογώντας “PC HUAWEI Share” στον υπολογιστή, μια καταγραφή της οθόνης του notebook θα σταλεί στο smartphone. H Huawei ανέπτυξε επίσης τη λειτουργία Clipboard Sharing, που επιτρέπει στους χρήστες να μοιραστούν υλικό που έχει αντιγραφεί από μια συσκευή ώστε να γίνει επικόλληση σε κάποια άλλη που βρίσκεται κοντά, με τη δημιουργία ενός κοινόχρηστου συγχρονιζόμενου πρόχειρου.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης