Συνήθως, το άνοιγμα ενός καινούργιου καταστήματος δεν είναι λόγος για να ενθουσιαστούμε. Όταν αυτό τα κατάστημα καλύπτει 3.200 τ.μ., είναι εξαιρετικά καινοτόμο και κάνει τα ψώνια πιο ευχάριστα, ο ενθουσιασμός δικαιολογείται απόλυτα. Το κατάστημα για το οποίο μιλάμε είναι το νέο Public στο Golden Hall, το οποίο εντυπωσιάζει. Ο κύριος λόγος που εμείς το αγαπήσαμε είναι για τις gaming εμπειρίες που μπορεί να προσφέρει.
 

Τι θα βρεις στο Gaming Zone του Public Golden Hall

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η gaming area του νέου καταστήματος έχει στο κέντρο της δύο μεγάλα τραπέζια δοκιμών τα οποία εξοπλίζονται με όλα τα απαραίτητα. Εκεί βρίσκουμε gaming PCs και laptops, οθόνες διαφόρων μεγεθών και τεχνολογιών, gaming περιφερειακά και αναπαυτικές gaming καρέκλες. Αυτό δίνει την ευκαιρία σε κάθε επισκέπτη να παίξει αγαπημένα παιχνίδια αξιοποιώντας διασκεδαστικά το χρόνο του στο gaming zone. Περισσότερο όμως, αυτός ο χώρος εξυπηρετεί στην δοκιμή των gaming προϊόντων που σε ενδιαφέρουν. Στο gaming zone του Public Golden Hall μπορείς να δεις σε πραγματικό χρόνο την απόδοση του PC στα νεότερα παιχνίδια, να δοκιμάσεις αν σε βολεύει το gaming πληκτρολόγιο και ποντίκι που σκέφτεσαι να αποκτήσεις, να ελέγξεις αν η καρέκλα που σε ενδιαφέρει σου ταιριάζει και πολλά ακόμα. Ακόμα και αξεσουάρ streaming, όπως web cams και ειδικά φώτα, υπάρχουν για να δοκιμάσεις.

Η χρησιμότητα αυτής της έκθεσης είναι τεράστια καθώς στο νέο κατάστημα Public βρίσκονται οι μεγαλύτεροι κατασκευαστές gaming υπολογιστών και αξεσουάρ. Τα κορυφαία περιφερειακά της Corsair, της Logitech και της Razer είναι εκεί. Οι σταθεροί υπολογιστές και τα laptops από την Alienware, την HP, τη Lenovo και πολλών ακόμα κατασκευαστών «τρέχουν» όλη ημέρα. Επιπλέον, στο νέο κατάστημα θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι και για την κονσόλα σου. Κονσόλες, παιχνίδια και περιφερειακά για PlayStation, Xbox και Switch είναι παντού γύρω σου. Αν παίζεις σε κονσόλα, ή σκέφτεσαι να αποκτήσεις σύντομα, στο Public Golden Hall θα βρεις επίσης μία τεράστια γκάμα από τηλεοράσεις για να τις συνδυάσεις με την gaming κονσόλα. Οι κορυφαίες OLED, QLED και LED τηλεοράσεις από τη Samsung, την LG, τη Sony και αρκετές ακόμα μάρκες παίζουν συνεχώς. Δες live τα εντυπωσιακά πάνελ κάθε μοντέλου και αναβάθμισε τη gaming εμπειρία στο σαλόνι σου.

Ακόμα περισσότερες εμπειρίες στο Public Golden Hall
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η gaming zone του νέου καταστήματος δεν είναι η μόνη που μπορεί να σε ενδιαφέρει. Στο νέο κατάστημα βρίσκουμε πολλές ακόμα ειδικά διαμορφωμένες περιοχές. Πριν λίγο μιλήσαμε για τηλεοράσεις για παράδειγμα. Αν θες καινούργια τηλεόραση για το Euro 2020 και όχι για gaming, στο Public στο Golden Hall θα βρεις ένα σαλόνι-γήπεδο με αναπαυτικές πολυθρόνες και τη μεγαλύτερη τηλεόραση στην ελληνική αγορά η οποία έχει διαγώνιο 85 ίντσες. Κάνοντας βόλτα σε όλο το κατάστημα ανακαλύψαμε επίσης ένα αναγνωστήριο με τεράστια βιβλιοθήκη, δύο Audio Rooms για να δοκιμάσεις εξοπλισμό ήχου, την kid’s area για δημιουργική απασχόληση των παιδιών και δύο δωμάτια πλήρως εξοπλισμένα από τη Miele για να δεις τις ηλεκτρικές συσκευές της σε δράση.
 

Η εμπειρία των αγορών σου γίνεται ακόμα πιο φιλική χάρη σε καινοτομίες όπως η ανέπαφη πληρωμή σε οποιοδήποτε σημείο του καταστήματος και η παρουσία ψηφιακών σημάνσεων που σε βοηθούν να κάνεις ενημερωμένες αγορές. Όσο κι αν στο περιγράφουμε όμως, πρέπει να το δεις από κοντά για να το καταλάβεις πλήρως. Με την πρώτη ευκαιρία λοιπόν επισκέψου κι εσύ το νέο κατάστημα Public στο Golden Hall.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης