Του Παύλου Κρούστη

Έχουμε στα χέρια μας την κορυφαία συσκευή της Xiaomi αυτήν τη στιγμή, το Mi 10 Pro 5G. Ισχυρές επιδόσεις σε όλους τους τομείς και εξαιρετική premium εμφάνιση ως πρώτη εικόνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το βίντεο:
 


Δείτε την τιμή, ημερομηνία κυκλοφορίας και το δώρο preorder για τα Xiaomi Mi 10 και Mi 10 Pro, πατώντας εδώ.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Xiaomi έχει κάνει το κάτι παραπάνω στον τομέα του value for money τα τελευταία χρόνια, καταφέρνοντας να ξεχωρίσει με τις συσκευές της που προσφέρουν πολύ καλή απόδοση για την τιμή τους. Μας παραξένεψε λίγο λοιπόν η τιμή των νέων flagships, της σειράς Mi 10 δηλαδή, καθώς αυξήθηκε σημαντικά. Τι προσφέρουν λοιπόν; Ας δούμε λίγο πιο αναλυτικά.

Από την αρχή είναι σαφές ότι το Mi 10 Pro που έχουμε στα χέρια μας είναι μακράν το πιο premium smartphone που έχει κατασκευάσει ποτέ η εταιρεία. Από το μοναδικό του χρώμα, μέχρι τις σχεδιαστικές γραμμές του και την ποιότητα κατασκευής, όλα δείχνουν ότι έχουμε μία από τις πιο premium συσκευές της αγοράς.

Οι ουσιαστικές διαφορές του Mi 10 Pro και του Mi 10 που κυκλοφορούν στη χώρα μας έχουν να κάνουν κατά βάση με το συνδυασμό των αισθητήρων στην πίσω κάμερα, τον αποθηκευτικό χώρο και κάποιες μικρότερες διαφορές, όπως η χωρητικότητα της μπαταρίας και η φωτεινότητα της οθόνης.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα από το παραπάνω βίντεο, ενώ θα ακολουθήσει σύντομα πλήρες review της συσκευής.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης