Ήρθε για μία ακόμα φορά η στιγμή να μας παρουσιάσει η GoPro τις νέες της κάμερες. Αυτήν τη χρονιά βλέπουμε τις νέες GoPro Hero 8 και GoPro Max.

GoPro Hero 8

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Η GoPro Hero 8 είναι η νεότερη προσθήκη της πολύ γνωστής σειράς action cam, GoPro Hero. Μία από τις σημαντικότερες βελτιώσεις έρχεται στη σταθεροποίηση του βίντεο, η οποία είναι τεχνολογία της ίδιας της εταιρείας και ονομάζεται HyperSmooth 2.0.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Επιπρόσθετα βλέπουμε νέα χαρακτηριστικά, όπως το Boost Mode, το TimeWarp 2.0, βελτιωμένο ήχο, ακύρωση θορύβου από άνεμο και άλλα. Υποστηρίζει 4Κ/60fps και 1080p/240fps, φωτογραφίες 12 Megapixel (υποστήριξη RAW αρχείων) και έχει οθόνη αφής και αδιάβροχο σώμα που αντέχει μέχρι και τα 10 μέτρα βάθος. Θα διατίθενται και διάφορα έξτρα αξεσουάρ, που θα κουμπώνουν επάνω στην κάμερα, τα οποία η GoPro τα ονομάζει Mods (Media Mod, Display Mod, Light Mod).

Η τιμή της θα είναι στα €429.
 

GoPro Max

Η GoPro Max είναι η κάμερα 360 μοιρών της εταιρείας, που έχει τη δυνατότητα λήψης αντίστοιχων βίντεο. Υποστηρίζει 5.6K/30fps 360 video, 1440p/60fps και 1080p/60fps και φωτογραφίες στα 16.6 ΜP, με δυνατότητα λήψης πανοραμικών εικόνων στα 6.2 Μegapixel στις 270 μοίρες.
 

 

Διαθέτει λειτουργία slow motion video 2x και livestreaming και έχει σφαιρική καταγραφή ήχου, χάρη στα 6 μικρόφωνα που διαθέτει. Ενσωματώνει οθόνη αφής στο μπροστά μέρος για vlogging, είναι αδιάβροχη μέχρι τα 5 μέτρα βάθος και ανθεκτική σε πτώσεις.

Η τιμή της θα είναι στα €530.
 

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης