Το τμήμα κινητής της LG έχει δει τελευταία τεράστια μείωση στο ποσοστό που κατέχει στην αγορά. Στέλεχος της εταιρείας, στο πλαίσιο της έκθεσης CES 2020 στο Las Vegas, υποσχέθηκε ότι το τμήμα της κινητής θα καταφέρει να ανακάμψει μέχρι το τέλος του 2021.
 

Ο διευθύνων σύμβουλος της LG, Kwon Bong-seok, αποκάλυψε ότι σκοπεύουν να επεκτείνουν τη σειρά τηλεφώνων τους με σταθερές κυκλοφορίες, που παράλληλα θα διαθέτουν τα απαραίτητα στοιχεία, τα οποία θα ενθουσιάσουν τους καταναλωτές. Δεν αναφέρθηκε σε συγκεκριμένες συσκευές, αλλά ούτε και στο ποια θα είναι αυτά τα εντυπωσιακά στοιχεία. Απλά επιβεβαίωσε τη φιλοδοξία που έχουν για να μπουν πιο ανταγωνιστικά στον ήδη κορεσμένο χώρο των smartphones.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι πωλήσεις των κινητών της LG έπεσαν κατά 25% σε σχέση με πέρυσι, αν και η εταιρεία μείωσε τα λειτουργικά της κόστη στη μέση κατά τη διάρκεια του τρίτου τριμήνου του 2019. Η LG βασίζεται κατά πάρα πολύ στην εγχώρια αγορά της, τη Ν. Κορέα, όπου τα 5G προϊόντα τους σημειώνουν εξαιρετικές πωλήσεις.
 

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης