H realme συνεχίζει να φέρνει απίστευτα τεχνολογικά επιτεύγματα και σχεδιασμό προϊόντων υψηλής ποιότητας στους νέους σε όλο τον κόσμο. Στη νέα της σειρά η realme συνεχίζει να εξερευνά μια φανταστική εμπειρία εικόνας, καθιστώντας την κάμερα ναυαρχίδα προσβάσιμη σε όλους.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με το realme 8 Pro, οι υπεύθυνοι σκέφτηκαν ξανά τι θα μπορούσε να είναι μια κύρια κάμερα όσον αφορά την ανάλυση. Καθώς οι μηχανικοί φωτογραφικών μηχανών μας συγκεντρώθηκαν για το 9 Pro+, η κύρια ερώτηση που θέσαμε στους εαυτούς μας ήταν, τι θα γινόταν αν μια κάμερα smartphone μπορούσε να τραβήξει εξαιρετικές φωτογραφίες σε χαμηλό φωτισμό;

Έτσι, παρουσιάζεται μια νέα τεχνολογία απεικόνισης στην κύρια κάμερα που είναι γενιές μπροστά από άλλα smartphone της κατηγορίας της. Ονομάζεται Τεχνολογία Απεικόνισης ProLight.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι μηχανικοί κάμερας της εταιρείας έχουν εντοπίσει μερικούς κοινούς παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν το επίπεδο θορύβου και ευκρίνειας των φωτογραφιών σας. Αυτοί είναι: ένας μικρός αισθητήρας κάμερας, οι συνθήκες φωτισμού και το κούνημα κατά τη διάρκεια της λήψης.
 

Για να τραβήξετε όμορφες φωτογραφίες σε οποιαδήποτε περίσταση και κατάσταση βρίσκεστε, η τεχνολογία απεικόνισης ProLight χρησιμοποιεί έξυπνα τον μεγάλο αισθητήρα απεικόνισης, συνδυάζοντάς τον με προηγμένους ψηφιακούς αλγόριθμους μείωσης θορύβου και ένα σύστημα διπλής σταθεροποίησης.
 


 

Sony IMX766 Flagship Sensor

Ας ξεκινήσουμε με τον αισθητήρα εικόνας. Ο Sony IMX766 είναι ένας δημοφιλής αισθητήρας κάμερας σε πολλά κορυφαία smartphone που κοστίζει συνήθως πάνω από 600$. Δεκαπέντε άλλες mainstream ναυαρχίδες χρησιμοποιούν τον αισθητήρα εικόνας Sony IMX766 ως μέρος του συστήματος κάμερας τους. Αυτός ο τεράστιος αισθητήρας 1/1,56 ιντσών τον καθιστά έναν από τους μεγαλύτερους στην κατηγορία του. Σε σύγκριση με το iPhone 13 μάλιστα, έχει 145% περισσότερη πρόσληψη φωτός.

 


 

OIS+EIS, Dual Stabilization System

Ο αισθητήρας χρειάζεται συνήθως περισσότερο χρόνο για να συλλάβει το φως σε φωτογραφίες χαμηλού φωτισμού, οδηγώντας στη λήψη θολών εικόνων. Ως μέρος της τεχνολογίας απεικόνισης ProLight, η κύρια κάμερα διαθέτει οπτικό σταθεροποιητή εικόνας για φωτογραφίες και ηλεκτρονική σταθεροποίηση εικόνας για βίντεο. Με την οπτική σταθεροποίηση εικόνας, ο φακός της κάμερας μπορεί πλέον να αντισταθμίσει τυχόν ανεπιθύμητες κινήσεις, δίνοντάς σας μεγαλύερη διαύγεια και ευκρίνεια.
 

AI Noise Reduction Engine 3.0
 

Αλλά με ένα smartphone, περιορίζεστε στο φυσικό μέγεθος του αισθητήρα της κάμερας. Για το λόγο αυτό στραφήκαμε στην υπολογιστική φωτογραφία για να βελτιώσουμε περαιτέρω τις δυνατότητες του αισθητήρα και να μειώσουμε τα επιπέδου θορύβου της εικόνας. Η τεχνολογία απεικόνισης ProLight μας ενσωματώνεται με τον μηχανισμό μείωσης θορύβου AI 3.0, μειώνοντας τον θόρυβο πολύ πιο γρήγορα και με μεγαλύτερη ακρίβεια.
 

Όταν πατάτε το κουμπί της συσκευής, το 9 Pro+ τραβάει μια ριπή πολλών φωτογραφιών. Ο κινητήρας μείωσης θορύβου AI χρησιμοποιεί έναν αλγόριθμο μέσου όρου εικόνας για να βρει τις διαφορές και να αφαιρέσει όσο το δυνατόν περισσότερο ψηφιακό θόρυβο. Επειδή, όμως, ο ψηφιακός θόρυβος έχει διαφορετικά σχήματα και μεγέθη, ο κινητήρας μείωσης θορύβου χρησιμοποιεί  υψηλή τεχνολογία για τον εντοπισμό και την αφαίρεση αυτών των σχημάτων, παρουσιάζοντας όμορφα καθαρές φωτογραφίες χαμηλού φωτισμού με πολύ λιγότερο ψηφιακό θόρυβο.
 

Αυτή είναι η τεχνολογία απεικόνισης pro light που τροφοδοτεί την κύρια κάμερα. Τώρα μπορείτε να απαθανατίσετε κάθε στιγμή με μεγάλη ευκρίνεια, ανεξάρτητα από τις εκάστοτε συνθήκες φωτισμού. Το 9 Pro+ διαθέτει την καλύτερη κάμερα στην ιστορία της σειράς  realme number. Με την ολοκαίνουργια τεχνολογία επαγγελματικής απεικόνισης φωτός, το 9 Pro+ μπορεί να συγκριθεί με κορυφαίες συσκευές όσον αφορά την απόδοση της κάμερας σε χαμηλό φωτισμό.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης