Η Xiaomi ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία της σειράς Xiaomi 12 στην Ελλάδα, στην οποία περιλαμβάνονται τρία flagship smartphones: τα Xiaomi 12 Pro, Xiaomi 12 και Xiaomi 12X.

Η νέα σειρά Xiaomi 12 προσφέρει κινηματογραφικές λήψεις, επιδόσεις flagship και εμβληματικό σχεδιασμό
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σειρά Xiaomi 12 επιτρέπει στους χρήστες να καταγράψουν λήψεις ποιότητας στούντιο ανεξάρτητα από την περίσταση – είτε πρόκειται για δύσκολες συνθήκες φωτισμού είτε για κινούμενα αντικείμενα. Οι τρεις συσκευές διαθέτουν ένα τριπλό σύστημα καμερών επαγγελματικού επιπέδου, που περιλαμβάνει μια κύρια ευρυγώνια κάμερα στα 50MP, με δυνατότητα εγγραφής 8K στα Xiaomi 12 Pro και Xiaomi 12.

Το Xiaomi 12 Pro ξεχωρίζει για το κορυφαίο τριπλό σύστημα κάμερας στα 50MP, η οποία διαθέτει έναν τελευταίας τεχνολογίας ultra-large κύριο αισθητήρα Sony IMX707. Ο αισθητήρας αυτός, μπορεί να συλλάβει μεγάλες ποσότητες φωτός και ενισχύει προηγμένες δυνατότητες απεικόνισης με μεγαλύτερες ταχύτητες εστίασης και αυξημένη ακρίβεια χρώματος. Την ίδια στιγμή, τα Xiaomi 12 και Xiaomi 12X διαθέτουν υπερ-ευρυγώνιας κάμερα 13MP, μαζί με κάμερα telemacro 5MP.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H σειρά Xiaomi 12 “φορά” τους εξελιγμενους επεξεργαστές Qualcomm® SnapdragonTM. Συγκεκριμένα, τα Xiaomi 12 Pro και Xiaomi 12 κυκλοφορούν με τον επεξεργαστή Snapdragon® 8 Gen 1 – τον πιο ανεπτυγμένο επεξεργαστή της Qualcomm για κινητά. Κατασκευασμένος με διαδικασία 4nm, ο συγκεκριμένος επεξεργαστής μπορεί να ενισχύσει τις δυνατότητες rendering του GPU κατά 30% και την ενεργειακή απόδοση κατά 25% σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά.

Οι τρεις συσκευές διαθέτουν οθόνες AMOLED Dot Display με βαθμολογία A+ από το DisplayMate καθώς και υποστήριξη TrueColor. Η οθόνη προστατεύεται από το ανθεκτικό στις γρατζουνιές Corning® Gorilla® Glass Victus®, και υποστηρίζει Dolby Vision®. Τέλος, η νέα σειρά Xiaomi 12 υποστηρίζει επίσης HDR 10+.
 

Η σειρά Xiaomi 12 χρησιμοποιεί το MIUI 13, που κυκλοφόρησε παγκοσμίως νωρίτερα μέσα στη χρονιά. Η αναβαθμισμένη έκδοση περιλαμβάνει ταχύτερη αποθήκευση, υψηλότερη απόδοση διαδικασιών στο παρασκήνιο, πιο έξυπνη λειτουργία και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Το Xiaomi 12 Pro υποστηρίζει τεχνολογία 120W Xiaomi HyperCharge. Με τη μπαταρία των 4,600mAh να φορτίζεται πλήρως σε 18 λεπτά με  χρήση του Boost mode, το Xiaomi 12 Pro παρέχει δυνατότητες φόρτισης επόμενης γενιάς . Τα Xiaomi 12 και Xiaomi 12X κυκλοφορούν με μπαταρία στα 4,500mAh σε ένα κομψό σχεδιασμό. Αμφότερες οι συσκευές υποστηρίζουν 67W wired turbocharging για ταχύτατη φόρτιση. Τέλος, τα Xiaomi 12 Pro και Xiaomi 12 υποστηρίζουν επίσης ασύρματη φόρτιση 50W και αντίστροφη φόρτιση 10W.

YouTube Premium Χωρίς Χρέωση
 

Όσοι αγοράσουν συσκευές της σειράς Xiaomi 12 θα λάβουν έως και τρεις μήνες δωρεάν πρόσβαση στο YouTube Premium, που προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα να απολαμβάνουν κορυφαίο περιεχόμενο, ακόμα και offline, χωρίς διαφημίσεις (όπου αυτό είναι διαθέσιμο ). Στα προνόμια περιλαμβάνεται και μια συνδρομή στο YouTube Music Premium, όπου οι χρήστες μπορούν να αποκτήσουν απεριόριστη και χωρίς διαφημίσεις πρόσβαση σε πάνω από 80 εκατομμύρια τραγούδια, ζωντανές εκτελέσεις, διασκευές  και remixes.

Premium Screen Service
 

Για τις συσκευές Xiaomi 12X, Xiaomi 12 και Xiaomi 12 Pro που θα αγοραστούν στο διάστημα 14/4/2022 και έως 14/5/2022, θα ισχύει δωρεάν αλλαγή οθόνης κατά τους πρώτους 6 μήνες από την ημέρα αγοράς του προϊόντος.
 

Διαθεσιμότητα

●    Xiaomi 12 Pro στην έκδοση 12/256GB και στα χρώματα Γκρι, Μπλε και Μωβ στα €1099
●    Xiaomi 12 στην έκδοση 8/256GB στα 899€ και στην έκδοση 8/128GB στα
€849 και στα χρώματα Γκρι, Μπλε και Μωβ
●    Xiaomi 12Χ στην έκδοση 8/128GB και στα χρώματα Γκρι, Μπλε και Μωβ στα €699€

Xiaomi 12 Series Τεχνικά Χαρακτηριστικά  
 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης